Ny tjänst: ”Själens timme” 1 h gratis Coaching/konsultation

Förändringen och den inre läkningen vi kan uppleva är bortom det vi kan föreställa oss…Gratis coaching

Det här inlägget handlar främst om att jag vill erbjuda alla underbara följare gratis-sessionen ”själens timme” för coaching eller rådgivning. Varje månad, från Januari 2014, kommer jag att ha möjlighet att ta emot 10 nya ”gratis-klienter”. Beroende på hur många som bokar in sig kan erbjudandet ändras framöver så ta tillfället nu och boka din gratis-session eller läs vidare om du vill veta mer…

Längre ned i texten får du en närmare presentation av vad en session kan innebära.

Själens timme: gratis-session:

Vare sig ditt problem är fysiskt/kroppsligt, känslomässigt eller själsligt så…

…tar du med dig från din gratis-session:

  • En ny medvetenhet om vad som orsakar många av utmaningarna i ditt liv/kring din hälsa.
  • En förnyad känsla av energi att vilja förändra det du kan och medvetenhet om hur du kan förändra det.
  • En ”nästa steg”-handlingsplan/skiss för att ta ut riktning mot en framtid av själslig och fysisk hälsa, stabil, positiv livsenergi och självkärlek.

klicka här… för att boka nu. OBS! För närvarande har endast 10 klienter/månad möjlighet att ta del av erbjudandet. 

Vad jag erbjuder klienter:

Nilla GunnarsonJag jobbar med människor som verkligen är redo för förändring. Som är öppna för att se världen med helt nya ögon och att upptäcka livet igen. Som är redo att våga steget nu.

Specifikt vad som behöver göras, vad som behöver förändras är det min uppgift att komma i kontakt med inom klienten och guida fram; så att det kan integreras som ledstjärna i medvetandet. Det kan röra sig om allt från livsuppgift till hur man kan förbättra sina relationer till hur man lätt bryter vanor och t.ex. äter en bra frukost… Vi vet sällan i förväg vad som är bäst för oss själva. Svaren, när vi kommer i kontakt med dom, kan ofta förvåna oss. De enklaste handlingarna ger ibland de största resultaten.

Jag arbetar ofta med en kombination av Intuitiv Coaching, Atlantean Healing, kost & näringsrådgivnig och NLP-coaching och mina specialområden är fysisk hälsa och känslomässig balans, kost och näringsrådgivning, relationer, livssyfte och själsligt uppvaknande. Alla behandlingar går att boka i separata behandlingar eller i kombination. Du behöver inte veta vilket område du vill fokusera på när du bokar, vi tar reda på det under den första gratis-sessionen.

Längre ned beskriver jag alla mina verktyg och vad som kan komma till användning i läkningsprocessen. Är du osäker på vad du behöver eller vilket område av livet som du behöver börja med; ta reda på det genom att boka gratissessionen Själens timme nu eller läs vidare på www.inspirilla.com….

Mina verktyg och hur en session kan hjälpa dig:

  1. Djupgående coaching. Med NLP-tekniker som ett av mina grundverktyg blir samtalet lite annorlunda än i en traditionell samtalsterapi eller rådgivning. NLP utgår ifrån att en person är mycket mer än bara sina tankar att vi människor redan har alla resurser vi behöver inom oss för att lösa alla våra problemLäs mer om NLP här…
  2. ”Läsningar” innebär att jag plockar upp information från ditt energi-fält eller din kropp som kan hjälpa dig att läka. Det kan också innebära medial rådgivning där jag kopplar upp mot andra dimensioner och förmedlar budskap. Det kan röra sig om bortgångna släktingar, änglar eller andra ljusa energier.
  3. Healingenergi är något vi alla kanaliserar och jag använder mig av Atlantean Healing i de flesta sessioner. Att föra in det i sessionerna ger ytterligare en dimension till att balansera helheten som är du med kropp, sinne och själ. Obalanser i kroppens energifält kan jag upptäcka och bearbeta utan att behöva samtala om vad som orsakar problemet. Vi lyssnar istället på kroppens budskap för att läka de bakomliggande orsakerna till obalanserna.
  4. Själens dimensioner. Genom att i sessionerna länka mig med högre dimensioner kan jag guida dig att hitta det högsta bästa för dig just nu.
  5. Mat och livsenergi. Mina kunskaper inom kost & näring kommer oftast till användning oavsett om klienten i förväg har valt att fokusera på det området eller inte.

Varmt välkommen att besöka min hemsida för coaching: www.inspirilla.com

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: