Bra mat & positiva känslor – Minikurs

Bra mat 7-PNG

Minikurs med individuell kost & näringsrådgivning

”Det ska känns lustfyllt, inspirerande och möjligt att skapa nya vanor, inhämta ny kunskap och med kraft gå vidare på egen hand. Som Kost & Näringsrådgivare är det min uppgift att hjälpa dig som klient att tänka sunt och individuellt kring mat, vanor och välmående. Det handlar om att hitta det som fungerar för just dig där du befinner dig i livet just nu.”

Det du får ut av kursen:

  • Ny medvetenhet och kunskap om vad som orsakar utmaningarna och problemen du upplever i ditt liv/kring din hälsa.
  • En förnyad känsla av energi och vilja till förändring.
  • Skriftlig kartläggning av din nuvarande fysiska status och livsstil kring mat, stress, motion, sömn och allmän trivsel.
  • Ett personligt skriftligt kostprogram med en mängd konkreta råd till förändring och matrecept som är individuellt anpassade så att planen är möjlig att genomföra för dig.
  • Uppföljning i grupp.

Är mini-kursen något för mig?

Att tillsammans med en kost och näringsrådgivare ta fram vad som fungerar för dig är något helt annat än att följa generella kostråd ur en bok. En personlig kost och näringsrådgivnig är utformad med hänsyn till klientens fysiska, emotionella och praktiska tillstånd så att den verkligen fungerar långsiktigt.

Fördelarna att genomföra arbetet i en liten intim grupp är att vi lär oss av- och kan peppa och tipsa varandra. Att lyssna på råd som gäller andra ger mer kunskap och insikter än om man bara är fokuserad på sig själv. Mini-kursen innehåller, precis som en privat konsultation, två träffar med fyra veckors mellanrum.

Läs mer här om kost och näringsrådgivning här…

Nästa kurs:

Kursen inkluderar 2 tillfällen, vardera 2 timmar:

  • Första träffen: 15 maj – 2014 kl. 18.30-20.30
  • Uppföljningsträff: 12 juni – 2014 kl. 18.30-20.30

Totalt pris:

1400 kr, följ biljettlänken och betala en bokningsavgift på 200 kr för att garantera din plats. Du betalar sedan resterande belopp vid första kurstillfället. BOKA NU! Läs mer här om vad kost och näringsrådgivning kan innebära för dig…

OBS! Begränsat antal platser.

Frågor? Maila mig: inspirilla@gmail.com

One comment

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: