Nyårsgåva till dig! Ladda skafferiet…

En liten Nyårsgåva för att starta upp 2014 med rätt förutsättnigar! En inköpslista för alla att skriva ut (se nedan) som jag utgår ifrån när jag skapar individuella inköpslistor till mina kost-klienter. Inköpslistan kan du skriva ut och ta med till affären när du handlar! Klicka på bilden så kommer du till pdf-filen för utskrift.

Ofta när vi är i affären handlar vi automatiskt samma saker som vi är vana vid och har därför svårt att komma igång och prova nya recept. Råvarorna finns helt enkelt inte hemma. Med hjälp av inköpslistan kan du börja bygga upp ett råvaruskafferi med de rätta förutsättningarna för att börja laga hälsosamma måltider.

Alla råvaror på listan kan ju bli lite mycket att ha hemma på samma gång, meningen är att ta inspiration från listan och hitta alternativ som man själv gillar. Det finns massor av gott att välja mellan så det är helt ok att också välja bort det man inte har smak för. Vissa produkter passar inte alla p.g.a. allergier, de bortser man naturligtvis ifrån. Ändå utmanar jag alla att prova något nytt – det är trots allt det enda sättet att skapa förändring…

GOTT nytt år!

Inköpslista 2014 Nilla’s Kitchen

Inköpslista 2014 Nilla's Kitchen -page-001

Skriv ut: Inköpslista 2014 Nilla’s Kitchen 

En kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: