(6) Comments

 1. Elsemaj says:

  Hej! Går det att byta ut mandelmjölet mot något, om man inte gör dem LCHF, och de enbart behöver vara glutenfria? Vad skulle du rekommendera? Går havremjöl tro?

 2. Det blir lite av ett helt annat recept utan mandelmjöl. Jag rekommenderar den här degen fast utan saffran: http://nillaskitchen.com/2013/11/29/naturligt-glutenfria-lussekatter-mjolkfria-sockerfria-vegan-recept/

 3. Elsemaj says:

  Tack!

 4. Leenaz says:

  Fantastiskt blogg, är ofta inne här och det finns alltid ett alternativ till något man vill baka. Idag bakade jag helbovete och krossade linfrö brödet med gott resultat 🙂 tack för det nu bakar jag kardemumma bullarna, hoppas de blir bra, dottern ska ha med dis till Förskolan. Du är så kompetent.

  1. Åh! Va fint sagt! Tack!

 5. Christina says:

  Hej!
  Jag måste bara höra mig för, jag håller på och försöker baka semlorna från boken ”Baka Glutenfritt” (Hittade även receptet här; http://www.hemtrevligt.se/icakuriren/recept/glutenfria-semlor), Jag använde kokosolja och eftersom jag inte hade rörsocker hemma, så jag tog en del kokossocker och en del strösocker, men annars följde jag receptet till punkt och pricka.
  Är det något särskilt tips och tricks som behövs för att göra dessa?

  Tacksam för svar.
  /Christina

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: