”Are you replacing Love with Food?” Podcast med Monika Nybom

download

– Vill du lyssna på mig prata om förhållandet mat, relationer, självbild, känslor och intuition? Det är så kul att nu kunna delge alla den här upplyftande intervjun! Monika Nybom – relationschoach från Australien, bosatt här i Sverige har en podcast med avsnitt som behandlar olika ämnen för att öka helhetshälsa och självkärlek.

Det var verkligen kul och inspirerande att bli intervjuad av Monika och avsnittet som heter ”Are you replacing Love with Food?” innehåller massor med tips, positiv energi och inspiration som kom fram under samtalet. Du kan lyssna direkt genom att klicka här! Avsnittet undersöker sambandet mellan mat och kärlek och är av intresse för alla som vill förbättra sin relation till mat och till sig själv.

Klicka här och lyssna nu!

Om du är intresserad av att veta mer om Monika’s tjänster kan jag varmt rekommendera henne som coach och att följa hennes podcast på i-tunes. Du kan prenumerera på Monikas podcast i-tunes här. 

  • Om du vill boka tid*** hos mig för rådgivning, coaching eller healing kontakta mig här.

***Alla klienter som bokar för första gången får 50% rabatt på första timmen (gäller ej full kost och näringsrådgivning) 

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: