(4) Comments

 1. Vad smarriga de såg ut!

 2. Cecilia says:

  Efter bikarbonat står det bara 1,5 tsk…..
  Är det någon viktig ingrediens som ramlat bort?
  Funkar det med honung istället för agave i pepparkakorna?

 3. Malin says:

  Är havremjöl bara malda (mixade) havregryn?

 4. Nu har jag provbakat dina pepparkakor 2 gånger. Första gången gjorde jag en sats, den åts upp inom ett par timmar bara så andra satsen fick jag trippla så den skulle räcka över julen. Pepparkakorna är GUDOMLIGA och jag tycker inte ens om pepparkakor, det är mer min mans fäbless. Vi bakade faktiskt pepparkakor för några år sedan efter något gammaldags icke-glutenfritt recept vi hittat på nätet, det var världens godaste pepparkakor som jag inte kunde sluta äta. Sedan lyckades vi tappa bort lappen med receptet och har inte kunnat hitta det på nätet igen så det har inte blivit något mer pepparkaksbak sedan dess.
  Jag måste säga att dina pepparkakor är lika goda om inte godare än de vi gjorde för flera år sedan. Du har verkligen ett jäkligt bra grepp om bakkemi, det märks jättetydligt i just detta recept. Som glutenfrittätare har jag länge saknat knapriga kakor att äta, men nu har jag i alla fall hittat ett pepparkaksrecept som uppfyller det kravet. Jag funderar på om man inte kan modifiera receptet för att göra knapriga chokladkakor (byta ut alla kryddor mot kakao) eller bara vanliga vaniljkakor (en urskrapad vaniljstång och lite extra mjöl istället för alla kryddor) då bakkemin borde fungera ändå. Vad tycker du?
  Otroligt bra jobbat när det gäller att utveckla detta recept, det måste jag säga. All eloge till dig. 😀
  Jag har även provbakat flera andra av dina julgodsaker men de kommenterar jag under respektive recept. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: