Dessert Jul Mjölkfritt Raw food Vegan/Växtbaserat

Raw Chokladtryfflar (vegan)

 

raw chocolate tryffles (vegan)Supergoda och riktigt, riktigt hälsosamma små dekadenta julgodisar. Raw chokladtryffeltårta som man skär upp i tryffelstora som bitar. Mitt recept på chokladtryffletårta har en botten men den kan man skippa om man vill. Viktigt är att förvara och sedan servera mumsbitarna kalla. Du kan klippa små fyrkanter av bakplåtspapper att servera tryfflarna på.

Jag har alltså gjort smeten till detta receptet, jag har tillsatt ca 1 msk extra kokosolja för att få en något fastare konsistens och sedan hällt smeten i en rektangulär form, på insidan täckt med plastfolie. När chokladfyllningen har stelnat så lyfter man bara ur den ur formen och skär upp former med en varm kniv (du kan doppa kniven i hett vatten).

Till receptet…

(1) Comment

  1. Wow!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: