Annonser

Gröna Smoothies – flytande solljus

Annonser

En kommentar

  1. Christa Svensson

    Hej Nilla! God fortsättning på det nya året!

    Idag har jag gjort en grön drink till frukosten( den som är bra för magen). Den är verkligen god! Jag har testat andra gröna smoothies tidigare men de har knappt gått att svälja. Jag ser fram emot kostomställningen och har börjat fundera över råvarorna. Eftersom jag har en underfunktion i sköldkörteln som jag medicinerar mot( Levaxin)så har jag försökt att äta lite mindre av alla kålsorter men framföralltsett till att tillaga dem. Har du någon åsikt/erfarenhet av detta? Jag har också ett bråck på magmunnen och har ätit Omeprazol ca 20 år. Nu har jag slutat använda denna och tänker försöka klara mig utan denna genom att läka kroppen med rätt föda.Besväras av halsbränna nu och använder älggräs vilket lindrar lite. Har sedan februari 2014 uteslutit gluten,komjölksprodukter och vitt socker.Vi äter fisk,lite kyckling men nästan aldrig rött kött.Kött bestämde jag mig för att klara mig utan då jag har besvär med svullna värkande fingrar.Jag tycker/ hoppas att detta förlopp åtminstone bromsas upp. Oh,det ska bli så kul med kostomställningen😀 Jag gjorde förresten Din raw foodtårta med hallon och jordgubb i måndags på min födelsedag. Hela familjen med barn och barnbarn tyckte den var jättegod. Jag ska ha gäster Igen imorgon och kommer att göra denna tårtan igen då. Varma hälsningar,Christa Svensson

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: