kostråd

Tävling! Vinn nya boken BAKA GLUTENFRITT! (5 vinnare dras)

Omslag BakaGlutenfrittVinn en bok!

Wohoo! Jag har fått möjlighet att hålla i en tävling där jag kommer att dra hela 5 st vinnare, som alla får var sitt ex av min och Susanne Hovenäs nyutkomna bok  BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor och desserter. Du deltar i tävlingen genom att du följer de enkla instruktionerna nedan.

Vinnare dras onsdagen den 10 juni och det går att delta ända fram till tisdagen den 9 juni 2015  vid midnatt!

Boken finns till försäljning i handeln och på adlibris och efterfrågan har hittills varit överväldigande. Jag har redan börjat få feedback från de som har provat recepten i mail och kommentarer!

Så här beskrivs boken av förlaget:

“Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!

Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.

Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix – perfekt att ha till hands när baklusten faller på!”

Läs mer om boken här…

Att delta i tävlingen är enkelt!

Du deltar i tävlingen och kan vinna en bok genom att du väljer ut dina tre favoritrecept här från bloggen (bland alla recept, det behöver inte vara bak-recept) och motivera kort varför just de recepten är dina favoriter. Du skriver dina tre favoriter med motiveringar i en kommentar till bilden som ligger överst på på facebooksidan.  Motiveringarna till dina favoritrecept ska helst vara korta, 1-2 meningar räcker!

Gör så här:
  1. Välj ut 3 recept här på bloggen som är dina favoriter.
  2. Klicka vidare till facebooksidan för Nilla’s Kitchen.
  3. Skriv en kommentar till bilden (av omslaget till boken) som ligger överst på facebooksidan. Kommentaren ska innehålla dina 3 favvorecept med korta motiveringar varför de är dina favoriter!
  4. Klart!

Lycka till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: