Annonser
Jul kostråd

Kom på kurs – Julbak & julgodis utan gluten, mjölk & vitt socker

Processed with Moldiv

Kom imorgon (1 dec) eller nästa vecka (8 dec) på en tvåtimmars kvällskurs. En smak- och doftfylld föreläsning med demonstrationer och mycket provsmakning! Vi går igenom recept, ingredienser och tekniker för att ge svar på det du behöver veta så att du enkelt klarar julstöket med en massa gott och hälsosamt att bjuda på. Allt vi smakar på kommer vara vetefritt, glutenfritt, mjölkproteinfritt och utan vitt socker.

Nilla GunnarssonKursen leds av mig, Nilla Gunnarsson som gett ut boken Baka Glutenfritt och arbetar som föreläsare, Kost & näringsrådgivare, Kock, matkonsult och NLP-coach. För närvarande jobbar jag på två nya böcker, varav den ena är en uppföljare till Baka Glutenfritt och den andra är en bok med kostråd och där alla recept är grlutenfria, mjölkfria och utan vitt socker.

Intresset för att lära sig att baka och laga mat hälsosammare och för ett balanserat blodsocker är stort! Både p.g.a ökade antal allergier och dolda matintoleranser men också av generella hälsoskäl. Till jul är frågan extra aktuell hur man kan njuta i fulla drag under en högtid där mat och godaker står i fokus. Många kommer att uppskatta de alternativa sötsakerna, även om de inte i övrigt håller en diet av något slag.

Under kvällen går vi igenom det mesta av det man behöver veta för att lyckas med hälsosamma ”söta” bakverk hemma till jul och de godaste godisarna som passar alla. Vi går igenom teori, en del näringsinnehåll och praktiska tips med demonstrationer. Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterialet utgörs av de recept vi går igenom och som du sedan får med dig hem.

Du som deltar får också möjlighet att ställa frågor och köpa övriga recepthäften på plats.

Tid: 1 dec och 8 dec kl. 18.30-20.30
Plats: Matlabbet, Hornstulls strand 9, Stockholm
Pris: 475 kr

Boka 1 dec här…
Boka 8 dec här…

Anmälan sker genom betalning och ditt kvitto som du får till din mailadress när du har betalat gäller som biljett!

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}
%d bloggare gillar detta: