Annonser

Jul med Nilla’s Kitchen – receptsamling för utskrift(PDF)

Jul recept sockerfritt, glutenfritt, mjölkfritt, nillas kitchenInte alla vet att den här finns ännu! En praktisk receptsamling som du enkelt kan läsa från din dator, telefon eller läsplatta eller ladda med för utskrift.

E-boken innehåller recept på bak och godis till jul utan gluten, mjölkprodukter och vitt socker. Receptsamlingen är till för att underlätta julstöket för alla som vill ha en välmående jul med mycket smak och njutning. Att kunna bjuda på gott godis och goda bakverk som även är nyttiga och bra för magen är glädjande och skapar intresse hos fler.

Recepten täcker allt från lussekatter och pepparkakor till mjuka nötkakor, småkakor, muffins, raw cheesecake och julgodisar. Dessutom inleds häftet med listor på alternativ sötning och andra ingredienser. Hitta e-boken här…

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: