kostråd

Ett sockerfritt liv – riktlinjer & inspiration

Annonser

(1) Comment

  1. Ann Frostin says:

    Hej hittade din sida av en slump. Jag har gått in i väggen med en långvarig utmattningsdepression som följd och utredning inom psykiatrin med diagnos (Add är en lugnare variant på Adhd utan överaktivitet) har också gjort en gastric by pass efter många år med problem med hormoner, sötsug, extrem övervikt som försvunnit till viss del nu. Jag är inne på att hitta min linje med glutenfritt, sockerfritt och sund mat för att kunna gå ner ytterligare då jag fortfarande har 32 i BMI. Jag är utbildad sjuksköterska men är sjukskriven fortfarande, försöker hitta rätt i min egen djungel med problem och jag har just både d vitamin brist, viss järnbrist och även strul med magen, misstänker problem med laktosintolerans så alla produkter hemma är laktosfria. Så jag behöver finna min egen linje. Har även problem med sköldkörteln och bisköldkörtlarna och är /har varit deprimerad länge. Mediciner funkar inte så som jag tycker de borde göra.. Jag har alltid varit en tänkar och nu funderar jag hur min kost relaterat till aktuell kostforskning om hur kroppen klarar av att ta emot och bearbeta vissa livsmedel efter att magsäcken är kraftigt förminskad. I alla fall nu undrar jag om du har något tips på alternativ jag kan följa i min resa mot ett bättre/friskare levande? Tusen tack för en mysig och intressant blogg. PS kontakta mig gärna på mail så kan du få mina uppgifter senare. Tusen tack på förhand.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: