KOSTPLAN 7 DAGAR REN & LÄKANDE KOST

kostplan 7 dagarNy nedladnningsbar e-resurs! En komplett kostplan för 7 dagar med recept, menyplan och riktlinjer. Bara 79 kr i webbshoppen!

Efter succéen med online-programmet ”Kostomställningen” som blev boken ”7 steg till ett friskare jag” så ville jag även komplettera med en praktisk resurs för de som behöver ett schema att följa under en vecka på egen hand. Därför skapade jag den här kostplanen som är baserat på mitt arbete med klienter och onlineprogrammet med helt nya recept. Vill du ha en nystart? Läs mer här: INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Många vet vilka råvaror de kan äta och vad de bör utesluta men har svårt att få ihop ett veckoschema som fungerar praktiskt. Kostplanen är menad att vara ett verktyg för alla som vill laga god, mättande och läkande mat till vardags. Du får recept och menyplan till dagens alla måltider; frukost, två mellanmål, lunch, middag och kvällsmål. Du får också veta hur du kan var flexibel med recepten och planen.

Kostplanen inkluderar rubriker som

 • innehållriktlinjer
 • viktigt att tänka på
 • bra att ha hemma (basvaror)
 • kom igång
 • förberedelser (dag 0)
 • hur du kan vara flexibel
 • bonusrecept och vegetariska alternativ
 • veckomeny 7 dagar
 • recept

”Det här är maten som förändrar ditt liv. En komplett kostplan med schema över dagens alla måltider för 7 dagar. Ge dig själv en vecka då du äter dig mätt på ren och läkande kost! Fler och fler har upptäckt de enorma hälsofördelarna med att äta ren och naturlig mat utan gluten, mjölk och socker. När vi lär oss laga mat efter enkla och hälsofrämjande principer belönar vår kropp oss med att balansera övervikt eller undervikt, i många fall läker tarmsyndrom och kroniska sjukdomar. Vi återfår pigghet och vitalitet och ett lättare humör. Under veckan ger du din kropp chansen att rensa ut slagg, undvika födoämnen som du kanske egentligen är överkänslig mot och att vänja dig av med socker. Du äter näringstät, blodsockerbalanserande livsmedel som utgör de bästa byggstenarna för dina nya celler.”

Du kan ladda ned kostplanen här…

kostplan 7 dagar

 

 1. Marie

  Beställde denna! Jättefina recept med ny inspiration några månader efter att jag gjort 21 dagars kostprogrammet! Uppskattar att det är enkla recept!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: