Hitta din unika kost!

 

Processed with MOLDIV

Ät ren och läkande kost utan gluten, mjölk och socker tillsammans med mig och en stor grupp likasinnade… alla recepten hittar du i boken. Vi kör igång onlinprogrammet där du får stöd och massor av inspiration under tre veckor den 28 augusti.

Alla deltagare utgår från boken och får dessutom coachande mail från mig under perioden. Den slutna facebookgruppen fungerar verkligen som pepp och att hålla alla deltagare på banan. Där lägger ni som deltar upp bilder på er mat, länkar till bloggar och boktips och ställer frågor. Tidigare grupper finns kvar och är fortfarande aktiva! Kul! OBS! Facebookgruppen som du kommer vara med i är ”hemlig” och din aktivitet där syns bara för andra deltagare i gruppen. 

innehåll sju steg

Det ska sägas att det är enkelt att även frångå recepten i boken, det är nämligen mycket enklare att äta rent och läkande än man kan tro! Boken förklarar hur genom de sju stegen och med råvarulistor och summerande tipsrutor som erbjuder förenklande principer.

Nu är det dags att boka och att köpa boken så att du hinner förbereda dig! Jag rekommenderar att du bokar din plats innan måndag 22/8! 

Sju steg till ett friskare jag; Nilla Gunnarsson 2016BOKA NU!

  1. Boka eller läs mer här…
  2. Införskaffa boken här…

Du kan också köpa boken i handeln, tex akademibokhandeln eller via bokus här… 

 

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: