kostråd

Bokrelease igår!

IMG_0808

Igår höll jag och bokförlaget Max Ström en liten bokrelease av Sju steg till ett friskare jag : utan gluten, mjölk och socker på hemtrevliga Matlabbet där jag håller till och jobbar tillsammans med andra matskribenter. Det känns fantastiskt att det nu är klart, att boken är ute och sprids för vinden… och landar där den ska, precis där den behövs… Det är i alla fall min intention!

Tusen, tusen tack Biofood som var på plats och gav alla inbjudna en goodiebag till hjälp att komma igång med recepten. Alla fick till exempel en påse Teffmjöl med sig hem som är ett av mina absoluta favoritmjöler. Dessutom två nya teer från Pukka; en med inflammationsdämpande gurkmeja och en med renande matchate. Det kändes verkligen passande till bokens tema.

IMG_0803

Jag bjöd på olika smakprov ur boken, bland annat; chiakex med rosamrin toppat med baba ganoush och semi-soltorkad tomat. Enkelt, vegan, glutenfritt och nötfritt!

IMG_0805

Även en saftig och smakrik chokladkaka baserat på receptet på browniemuffins boken.

Skål! Nu kör vi!

P.S. varmt lycka till till alla er som kör igång 21-dagars kostprogrammet med boken som grund nu på söndag!

Nilla på release

Köp boken här…

(8) Comments

 1. Agnetha nöjd eriksson says:

  Var kan jag beställa boken?

  1. Följ länken i inlägget eller här: https://www.adlibris.com/se/sok?filter=author%3ANilla%20Gunnarsson

   finns hos bokus också… även hos akademibokhandeln och andra bokhandlare.

 2. Stort grattis! Boken ligger i önskelistan på Bokus! 🙂

  1. Tack! 🙂

 3. Jag äter och lever till stor del enligt Ayurveda och min dosha-typ är pitta. Jag undrar om din bok är vegetarisk och om några av recepten är bra ur den synvinkel. Tusen tack för mkt inspiration och fina recept!

  1. Hejsan! Boken är till största del vegetarisk med undantag för 1 kyckligrecept och 2 laxrecept. Sedan ger flera andra recept tips på hur man enkelt lägger till protein, vegetabiliskt eller animaliskt… som man vill! Tex kan man välja att göra rårispaellan med kikärtor eller skaldjur som man vill, eller glasnudelsalladen med kyckling, räkor, tofu böngroddar eller bara nötter… Svampgrytan med grönkål och hasselnötter gör man antingen som den är eller med viltskav… Det är enkelt förklarat i boken.

 4. Marie says:

  Hej Nilla! Grattis🎉🌹👏. Har en fråga; Teffmjölet är ju laktosfritt. Men alltså innehåller det mjölkproteiner? Mvh Maries Hudclinique & SPA

  Skickat från min iPad

  1. Tack så mycket! 🙂 Hur tänker du nu? Menar du verkligen att fråga om teffmjöl? Mjölkprotein finns bara i mjölkprodukter, inte i något annat över huvud taget.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: