Saftiga durrafrallor (naturligt glutenfritt, vegan) NU UPPDAT. RECEPT!

Uppdaterat recept! Många som bakat receptet har älskat det och det har funkat bra. Men flera upplevde också att frallorna blev platta (men goda). Det betyder att proportionerna i det gamla receptet låg lite på gränsen… Så nu har jag fixat till det, provbakat och uppdaterat! Receptet innehåller fortfarande lika få ingredienser är lika lätt att följa!

 1. Moa

  Nilla!!!

  Såg att du ringde (när det nu var) men kunde inte svara…

  vet du. jag tror verkligen att du ska översätta din blog och din bok! Jag är just nu på konferens i Wien och hänger med sönderstressade forskare – alla vääääldigt intresserade av min (din) kost och dina tjänster. men, de kan inte svenska…

  visst finns vissa recept på bloggen på engelska? eller har du slutat med det?

  Kram kram kram

  • Ja! Underbart moa! Jag vill jättegärna att min bok översätts. 🙂 Det vore underbart. Jag har hållit på och funderat på engelsk version av bloggen med det funkar inte för mig att upprätthålla själv just nu… Vi får se hur det utvecklar sig. Det finns några gamla recept som är översatta… Men skit i dom. På bloggen finns en översättningsfunktion, här: https://nillaskitchen.com/in-english-other-languages/ en knapp på förstasidan tar en dit. Men det är bara googletranslate.

   Men det finns en massa annan inspiration på engelska redan, man kan söka efter ”eat clean” och följa bloggar som green kitchenstories.com osv… dessa perspektiv kan ibland bli lite insnöade… Men man kan hitta massor av bra mat på engelska i alla fall. Kraaam!

 2. Camilla

  Hej!

  Din sida är helt fantastisk och hjälper mig nu när jag inte ska äta varken mjölk, ägg, gluten eller soja.

  Detta durrafrallor recept är helt klockrent!
  Kan dock inte se receptet nu och jag kan inte ens se att det står ”view original post” någonstans. Vart ska det stå?

  Ser ut som att du gjort om hemsidan kan det ha med det att göra?

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: