kostråd

21 dagar kostprogram online utan gluten, mjölk och socker

bra matNästa start: 9 oktober …

sju-steg-med-teDet här är kostprogrammet-online som blev en bok: “Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker“. Nu baseras för andra gången onlinekursen på den nyutkomna boken! Alla recept är utan gluten, vete, mjölk och vitt socker. Boka här…

”Programmet uppfyllde verkligen mina förväntningar. Massor med bra tips om hur man kan tänka och vilka livsmedel som finns och kursen har skapat en medvetenhet hos mig som jag gläds åt. FB gruppen har varit till stor glädje. Dessutom ett bra prisnivå tycker jag.”

Läs mer vad andra har sagt…

Programmet är för dig som vill…

 • komma igång med en ny, ren kost som stimulerar självläkning
 • ha piggare fysisk och mental energi
 • lära dig om hur du kan äta på ett sätt som är hållbart för resten av livet
 • balansera din kroppsvikt (om så önskas)

Sju steg till ett friskare jagMaten som förändrar ditt liv!

Under tre veckor får du coaching av mig via mail och i en sluten facebookgrupp. Alla som deltar inspirerar och peppar varandra där. Boken som vi använder under programmet innehåller över 100 recept, tips, råvarulistor och en menyplanerare. 21-dagarsprogrammet ingår som ett av de sju stegen till hälsa i boken. Jag guidar dig genom boken under programmet så att du får ut så mycket som möjligt av den. Utöver riktlinjerna för kosten så får du även möjlighet att utforska hur du hittar din egen personliga kost som passar dig bäst. 

Några symtom som personer avhjälper eller läker helt med ren och läkande kost:

 • Utmattningssymtom
 • Stress
 • Balanserad kroppsvikt
 • Förstoppning/snabb mage
 • Hormonrubbningar
 • Humörsvängningar
 • Sömnproblem
 • Muskelsmärtor/smärta
 • Huvudvärk
 • IBS
 • Problem med mage/tarm, tarmsjukdomar
 • Koncentrationssvårigheter
 • Negativa känslor som oro, ångest, depression
 • Låg energi, trötthet
 • Ledvärk, stelhet

Detta ingår

 1. Daglig coaching via e-mail den första veckan och efter det i princip dagligen.
 2. Tillgång till en sluten facebook-grupp där vi alla tipsar varandra och deltagarna har möjlighet att få svar på sina frågor.
 3. Ett informationshäfte om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna. Även extramaterial om hur du utforskar vad som passar just dig (PDF för utskrift).
 4. Bonusrecept och resursfiler för personlig utveckling.

collage-3-bilderSå här äter vi

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser, gifter). Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och åtgärda där det behövs. När vi utesluter sådant som vi egentligen är överkänsliga emot upptäcker vi vilken nivå av hälsa som egentligen är möjlig för oss.

Vi äter en läkande kost som är renande, blodsockerbalanserande, basbildande och inflammationsdämpande. Det innebär en hälsosam husmanskost baserad på grönsaker men som inte exkluderar fisk, ägg och kött om man inte själv vill det. Det finns absolut utrymme för flexibilitet inom ramen för riktlinjerna. Du kommer att äta dig mätt flera gånger om dagen på näringstät och smakrik mat!

– Är maten vegetarisk?

-Det finns många valmöjligheter för hur man kan äta inom ramen för riktlinjerna för kosten.  Vi utgår efter boken “Sju steg till ett friskare jag” där de allra flesta recepten är vegetariska eller har råd och instruktioner om hur man anpassar recepten med animaliskt eller vegetabiliskt protein. Programmet passar alltså utmärkt för vegetarianer och veganer. Men vill man äta kött, fisk och ägg varje dag (likt Paleo) så är det också möjligt. Har man frågor under tiden så kan man dessutom oftast direkt eller inom några timmar få svar i facebookgruppen.


BOKA NU

 1. Boka kursen här…
 2. Införskaffa boken här…

Du kan också köpa boken i handeln, tex akademibokhandeln eller via bokus här… 

KONTAKT:
inspirilla@gmail.com


”Jag har fått många verktyg och det är förvånansvärt lätt att äta rent! Jag känner en skillnad att jag mår mycket bättre. Fin hy, lugnare mage utan så stora bekymmer, mindre smärta, mer alert, mer energi men lättare att gå ned i varv.”

”Peppningen av andra i gruppen har varit toppen. Roligt att få tips och stöd där samt se framgångarna hos andra deltagare som haft värre hälsobekymmer än jag. Nillas kunskap och coaching har varit jättebra! En verklig inspiratör.”

Boka här…

Sju steg till ett friskare jag; Nilla Gunnarsson 2016

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: