(4) Comments

 1. Jenny says:

  Så himla goda bullar!! Vi hade bara vanligt socker hemma & så använde vi smör. Väldigt smidig deg att arbeta med, ibland har ju glutenfria recept en tendens att vara väldigt lös. Det enda jag tänkte på var att vätskan blev kall så jag fick värma på all ”vätskeblandning” till 37 grader. Jag vet inte om det hade varit bättre att bara värma upp mjölken till 37 grader?? Dom jäste iaf väldigt bra 🙂 tack för alla fantastiska recept!!!

 2. Annelie Christensen says:

  Heeej! Och tack för alla fantastiska recept! Har genom åren bakat mig igenom mängder utav brödrecept, numera går jag direkt till den bästa 🙂 ALLA dina recept har varit sååå bra! Nu tänkte jag baka lussebullar men hittar inget recept..kan jag använda mig utav ditt bullrecept? Tack! Annelie

  1. Hallå! Underbart! Recept på lussekatter finns i boken ”baka glutenfritt” och här på bloggen. skriv in i sökrutan bara.

 3. Nathalie says:

  Hej Nilla,
  Köpt din bok, men kan inte äta majs, har sett att majsstärkelse kan bytas till potatismjöl, kan jag byta majsmjöl mot hirsmjöl eller blir det bättre med rismjöl?
  Tacksam för svar då jag älskar kanelbullar men är glutenintolerant.

  Mvh
  Nathalie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: