Ge bort en behandling, rådgivning eller kurs i present – betala via Klarna

presentkort

Ge bort ett presentkort till någon du känner i julklapp. Den du ger presenten kan välja till exempel kostrådgivning, hälsokonsultation eller en onlinekurs hos mig. Läs om alla mina tjänster för privata klienter här…  Jag har nu uppdaterat hela bokningstjänsten med bättre och smidigare val och betalningsmöjligheter. Du kan välja att betala alla tjänster med Klarna, även presentkorten. Med Klarna kan du betala direkt med säker kortbetalning, via faktura eller välja att delbetala.


Köp presentkort (valfritt belopp)

Läs mer om alla tjänster här… 

Nilla_MG_9387”Jag hjälper klienter att komma till rätta med allt som har med fysisk och emotionell hälsa att göra med hjälp av olika verktyg och tjänster. Alla individuella möten sker via Skype, vilket går precis lika bra som att träffas i samma rum.

COACHING/SAMTAL: Boka tid hos mig för ett individuellt möte om du vill förändra din kost och dina vanor, om du vill skifta stress, rädsla, energilöshet, depression och andra negativa känslor. Eller välj att fokusera på något/några av de områden av livet som du hittills upplevt problem inom, t.ex. relationer, pengar/livssyfte, kropp/hälsa osv för att påbörja en förändring.

KOST/HÄLSORÅDGIVNING: Vi utgår från och analyserar din fysiska hälsa, dina vanor och din miljö för att identifiera orsaker till obalanser så att du kan förändra dem. Du får ett konkret program att följa (om du bokar det) med recept och nya rutiner. Läs mer under tjänsterna nedan.

ONLINEPROGRAM (KOST): Här bokar du onlinprogrammet ”21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”. Klicka in under tjänsten och sök i kalendern för nästa kursdatum (8 jan).”

Köp presentkort (valfritt belopp)

2 comments

  1. Hej!
    Jag har nyss hittat till dig och din fantastiska inriktning och webbsida. Vi skulle så gärna vilja gå på en kurs/inspirationsdag i Sthlm med min kille för han känner sig helt lost i detta hälsotänk men har tyckt att det varit kul att baka surdegsbröd och annat tidigare. Kanske en dag med julgott också…jag såg massor ned roliga inspirationstillfällen du haft tidigare! Vi behöver just inspiration och såg massa roliga kortkurser/inspiratiobsdagar som du hade förra året och skulle så gärna vilja gå på kurs hos dig 🙂

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: