(9) Comments

 1. Hej Nilla, Detta låter smaskigt, äter dock helst inte sockret du har med i receptet, går det att byta ut sockret mot någon annan sötning, tex rissirap eller dadlar?

  1. Hej! Inte utan att justera proportionerna. Ersätt med någon sirap, tex agave och dra ned på annan vätska lite

 2. Anna says:

  kan ej se receptet?

   1. Ammie Nylin says:

    Går inte att se receptet tyvärr..

 3. Nathalie says:

  Hej,
  Köpte din bok för några veckor sedan och har bakat pepparkaksreceptet! De blev supergoda.
  Vill göra lussekatterna med, har bakat dem 1 gång efter receptet till vänner, men kan inte äta dem själv då jag ej tål majs. tror du degen får samma fina konsistens och färg efter gräddning om jag byter ut majsstärkelse mot potatismjöl och majsmjöl till rismjöl? Och kan jag byta ut rakt av? Har nämligen en känsla av att de kommer bli mycket ljusare i färgen.
  Är tacksam för svar.
  Tack för en superbra bok!
  Mvh
  Nathalie

  1. Hej! Det går bra att byta ut mot de mjöler som du beskriver i vikt. Tillsätt en extra äggula eller lite mer saffran för mer färg om du vill.

   1. petra says:

    Hej, gjorde dessa igår och förstår inte vad det innebär att byta ut rakt av… min deg var hursom extreeeemt kladdig och testade ha i mer rismjöl o bovete o inte mkt hjälpte. Följde ditt råd här ovan…

   2. Det låter som att det saknats psylliumhusk/fiberhusk i ditt bak! Följer du receptet exakt med de angivna ingredienserna så blir det perfekt 👌🏼

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: