kostråd

Tävling! Vinn boken “Sju steg till ett friskare jag”

 

Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och sockerVinn ett ex av min bok Sju steg till ett friskare jag : utan gluten mjölk och socker som kom ut nu i augustiEn enkel tävling med fem vinnare som dras på söndag 20/11-2016! Allt du behöver göra för att vinna en bok är att like:a bilden på facebook här… och kommentera med en kort motivering varför du ska vinna.

Läs mer om boken här…
och svar på vanliga frågor om boken här…
eller köp boken direkt på adlibris eller bokus.

OBS! Jag PM:ar vinnarna på facebook på sön och ber om adress. Har du inte fått ett PM kan du fortfarande ha vunnit! Ibland funkar nämligen inte PM på facebook om du har särskilda säkerhetsinställningar. Kolla då listan över vinnarna som jag lägger ut på söndag innan kl 14.00! Finns ditt namn med så maila mig info@nillaskitchen.com. Om inte alla vinnarna kontaktat mig innan mån kl 14.00 så drar jag nya vinnare. 

Delta i tävlingen på facebook: like:a och kommentera bilden här…

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: