kostråd

2 julklappstips och de sju magiska stegen till ett friskare jag…

Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och sockerMitt såklart allra bästa julklappstips, till någon du verkligen bryr dig om till exempel dig själv: min senaste bok “Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”. Boken är en handbok i hur man går över till en friskare mathållning och en kokbok med massor av goda recept. Vi sätter igång kostprogrammet online i grupp som baseras på boken den 8 januari. Kanske kan du till och med vill köpa både boken och ett plats i onlinegruppen till någon du verkligen vet vill delta?

Tips nr 1: Ge bort boken tillsamman med kursen? Läs mer här om kursen och kontakta sedan mig så skickar jag ett fint brev som du kan skriva ut och ge bort tillsammans med boken. Kontakt: info@nillaskitchen.com

Tips nr 2: ge bort boken som den är! Kanske till flera personer som du vill genomföra kostprogrammet tillsammans med. Är ni flera på kontoret eller i familjen som är intresserade av den här typen av kost?

De sju stegen, vad går de ut på egentligen?

 1. Vad fungerar redan? Ta reda på vad du redan nu gör som din kropp mår bra av. Det är grunden till varje lyckad förändring. Du kanske inte har tänkt på hur många hälsosamma vanor du redan har?
 2. Fyra förutsättningar för att lyckas! Hur andas du, dricker du tillräckligt med vatten, rör du på dig och stressar du för mycket, det tar du reda på i det här steget.
 3. Detoxa skafferiet och livet. Plocka bort mat som gör dig sjuk eller som triggar negativa ätbeteenden. Livet behöver även vara fritt från energitjyvar som kan utgöras av både människor och negativa vanor och automatiska tankar. Det här steget berättar om det.
 4. Spendera för att spara – ladda upp! Köp hem mat du mår bra av. I det här steget får du en överskådlig pedagogik kring hur du bygger upp ditt nya skafferi och hur du tänker kring inköp.
 5. Ät dig till hälsa på 21 dagar: Se hur din kropp reagerar på den nya maten med en 21-dagars kur. Sätt igång med kostprogrammet och laga de goda, rena recepten!
 6. Så lyckas du – njut! Hitta nya sätt att njuta av livet. Även det här steget handlar om din inställning och din förändrade relation till mat och ätande som kommer att hjälpa dig i framtiden.
 7. Hur den nya maten fungerar på lång sikt: Skapa vanor för livet. Utvärdering är ett viktigt steg som du vill unna dig så att din omtällning betalar sig på sikt. Det är verkligen inte så komplicerat som man kan tro.

(2) Comments

 1. Kerstin says:

  hej, lite problem för mig att du bytt till Wetransfer, den försvinner efter en vecka. Har ingen skrivare, vill jag skriva ut har jag filen i min data, ingen datanörd….
  Köpte nyligen 2 böcker…

  1. Hej Kerstin! Du kan höra av dig till mig på mailen så kanska jag hjälpa dig! Men ett tips: när du laddat ned filen så kan du själv ladda upp den igen tex på mailen genom att skicka den till dig själv. Men egentligen förstår jag inte skillnaden som du syftar på från den tidigare lösningen. Då behövde man också ladda ned filen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: