Samlade recept med länkar: Julbak och julgodis utan gluten, mjölk och vitt socker.

julbak julgodis, glutenfritt, mjölkfritt, sockerfritt, baka glutenfritt

Julbak och julgodis: glutenfritt, mjölkfritt och utan vitt socker. Recept som passar alla! Inte bara de som är allergiska. I det här inlägget tipsar jag om de samlingar av julrecept som jag varit med om att sätta ihop. Se länkar längst ned i inlägget.

Vilken mysig plåtningsdag vi hade hemma hos Susanne Hovenäs för två år sedan med brasa, mys med kattunge och arrangemang och styling av alla goda julrecept! Tänk att nu lagar tusentals människor som köpt boken just de recepten hemma till jul! Bilden ovan är tagen av Eva Hildén och kommer från boken ”Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter”.

  • Hitta recept på bloggen i kategorin ”jul” här…
  • Ladda ned E-bok (pdf) med julrecept här…
  • Köp vår bok ”Baka glutenfritt…” som har ett helt kapitel med bara julrecept här…

  1. Gry Helen Sivertsen

    Hej! Jag har en dotter med mp-allergi och vi är flera i familien som är känsliga mot vete och gluten. Receptet på världens(!) bästa pepperkakor (enligt mig) har därför nyttjats här i huset några år 🙂 Nu har vi fått ett litet syskon som ammas, och som verkar reagera på mjölk – och ägg! Och här uppstår mitt problem. Jag behöver inte så mycket slisk till jul, men just pepparkakor är min favorit, och på riktigt har jag inte ätit godare än dem jag bakar efter ditt recept. Min fråga blir därför: går det baka dem utan ägg? (Och utan nåt som innehåller soya, mistänker att bebis reagerar även på det :/). Jättetacksam för svar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: