Gratis facebookgrupp för alla som köpt en kostplan, bok eller kurs!

 

collage-banner-2Välkommen med i gruppen!

Har du köpt en kostplan via webbshoppen eller boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”? Jag har nu öppnat en facebookgrupp är för alla som vill hålla kontakten och dela inspiration med andra som genomfört kostprogram via Nilla’s Kitchen. Det vill säga alla ni som köpt de här kostplanerna kan vara med i gruppen. Eller ni som köpt den här boken.

Gruppen har tidigare bara varit till för de som deltagit i onlinekursen ”21 dagar till ett friskar jag” men öppnar nu alltså upp för alla er som köpt en kostplan i nedladdningsbart format eller boken ”Sju steg…”.

Jag kommer några gånger i veckan kika in och svara på frågor i gruppen och ser så mycket fram emot att träffa er alla där!

Har du inte köpt någon av kostplanerna eller boken ännu utan bara är nyfiken så är du välkommen att vara med ändå. Men diskussionen och det vi delar i gruppen kommer att handla om eller i alla fall utgå ifrån innehållet i materialet från Nilla’s Kitchen.

Gå med i facebookgruppen här…

4 comments

  1. Ulrika strm

    Hej Nilla! Jag har precis köpt boken via Adlibris. Får jag också vara med i gruppen?

    Med vänlig hälsning Ulrika Åström Eco hudvård

  2. finalejon

    Hej Nilla, om man köpt boken fast hos Bokus får man vara med då? Hälsningar, Gisela

    Sent from my iPhone

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: