Brunch Detox Frukost Mellanmål Mjölkfritt Paleo Raw food Vegan/Växtbaserat

Raw proteinshake med hallon och vanilj (vegan)

Raw proteinshake med hallon och vanilj

Smarrig raw proteinsmoothie som passar före eller efter träning, till mellis, frukost eller lättare kvällsmål. God och söt är den också!

Shaken innehåller proteinpulver som jag börjat använda igen efter att jag testat helt vegetabiliska pulver utan modifierad smak.Jag använder just nu proteinpulvret Garden of Life Raw organic Protein eftersom att det är helt vegetabiliskt med en kombination av aminosyror som ger fullvärdigt protein. Det är även utan tillsatt smak och sötning. Smakmässigt är det det bästa proteinpulver jag har provat hittills som jag tycker blandar sig väl med smaker av frukt och grönt och det blir jättegott i smoothies och shakes! Du använder såklart det proteinpulver du själv gillar bäst eller har hemma…


Raw proteinshake med hallon och vanilj

1 port, ca 4 dl

 • 1 banan
 • 1,5 dl frysta hallon
 • 1 krm vaniljpulver
 • 2 msk proteinpulver, t.ex. Garden of Life Raw organic Protein eller hampaproteinpulver
 • 0,5 dl kokosmjölk (kan ersättas med vatten eller kokosvatten)
 • 1,5 dl vatten eller mandelmjölk

Mixa väl i blender och anpassa konsistensen med mer vätska om du tycker att det behövs.

(4) Comments

 1. Hur är det med frysta hallon (ja, frysta bär generellt)? Är jag ute och cyklar eller finns det inte en rekommendation att de ska hettas upp till 70 grader för att undvika bakterier som kan ge orsak till magsjuka?

  1. Den rekommendationen finns för hallon odlade utomlands. Jag struntar i det men läs på livsmedelsverkets hemsida och ta ställning själv som känns rätt för dig.

   1. Tack snälla för svar!
    Då ska jag leta svenska bär. Receptet låter verkligen gott! Jag kom just på att jag har en massa blåbär i frysen, jag tror jag ska testa med dem.

 2. […] proteinshake med hallon och vanilj […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: