Gratis veckomenyer Lunch och middag Vegan/Växtbaserat

Gratis veckomeny (nr 4) utan gluten, mjölk & socker med vegantip

nillas kitcken veckomeny utan gluten, mjölk och socker med vegantipsOm veckomenyerna…

Varje vecka lägger jag ut en veckomeny där jag länkar till särskilt utvalda recept utan gluten, mjölk och socker. Menyerna består av 4 recept per vecka. Jag länkar  alltså till befintliga recept på nätet och lägger till Nilla’s tips när det behövs om hur man kan byta ut råvaror och ingredienser i recepten. Jag tipsar även om hur man gör varje rätt vegan. Läs mer här… Hitta alla veckomenyer här…

Anledningen till att det är 4 recept per vecka är för att man ska ha utrymme att äta rester några dagar i veckan och så att man inte behöver handla på sig för mycket olika råvaror. Förhoppningsvis hittar du också nya favoriträtter som du vill laga igen och igen. ❤

 • Tips: prenumerera på bloggen så missar du inga veckomenyer i framtiden! Du skriver själv i din e-postadress och klickar prenumerera till vänster i webbläsaren. Det räcker inte med att du kommenterar inlägget att du vill prenumerera.
Hitta alla veckomenyer här…

Veckomeny (nr 4) utan gluten, mjölk & socker med vegantips

Lycka till och smaklig spis!

Instagram: #nillaskitchenveckomeny eller #nillaskitchen


Föregående veckomenyer…
Webbshop…
Boktips…

(5) Comments

 1. Lotta jansson says:

  Hej, jättebra initiativ och inlägg, dock alldeles för mycket och upprepat. Lite spamvarning. En gång i veckan kan väl räcka? Har även noterat att Santa Maria nämns en del. Sponsrar de?

  1. Hejsan Lotta! Tack för feedback! Veckomenyerna lägger jag upp en gång i veckan. Syftar du på mina blogginlägg med nya recept som jag lägger upp ett par-flera ggr i veckan? Många bloggare har som mål att lägga upp ett inlägg per dag. Det har jag inte lyckats med hittills men jag har som mål att lägga upp så många recept i veckan som jag hinner med! Det här är ju en blogg som gå ut på att jag bloggar…

   Spam… du har ju valt att följa bloggen själv (om det nu är mina blogginlägg du syftar på som jag lägger uppofta?) och det är bara att avfölja när som helst. Så kikar du in en gång i veckan eller när du själv vill.

   Näpp, jag är inte affilierad med santa maria eller något annat varumärke eller företag. Har aldrig tagit emot spons. Jag har tipsat 2-3 ggr om santa marias gröna currypasta eftersom att den är bra tycker jag. Deras kokosmjölk har jag också tipsat om ett par ggr. Kommer fortsätta att tipsa om produkter eftesom att det underlättar för mig när följare sedan ändå kommer fråga om tips på produkter.

 2. Carina Ryde says:

  Hej!

 3. Ginger Johansson Sohl says:

  Önskar prenumerera.

 4. Birgitta Andersson says:

  Önskar prenumerera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: