Nilla's Kitchen

Banankola (naturgodis, vegan, utan vitt socker)

Nilla's Kitchen

banankola (vegan, sockerfi, naturgodis)1 You’re in for a treat! Kan det här receptet revolutionera godistillverkningen i världen? Inte omöjligt… Stora ord, jag vet men jag är så glad att kunna dela det här receptet som så är enkelt, smart och gott. Jag älskart’! Ett godis som du kan göra  själv med en enda ingrediens! banankola (vegan, sockerfi, naturgodis)2 När jag var i Brasilien för ett par-tre veckor sedan så fick jag smaka ett naturgodis som är vanligt där. Bananada kallas det och säljs i butiker överallt. En variant med tillsatt socker och en variant helt utan. Man kunde även hitta bananada smaksatt med kanel. När jag såg på förpackningarna att det stod tillverkat av 100% banan blev jag verkligen nyfiken och ville ge mig på ett försök att göra godiset själv. Jag sökte på nätet, både på engelska och portugisiska, men hittade inte några helt tydliga recept, inte ens på portugisiska. Jag lyckades lista ut tekniken tillslut med…

View original post 428 fler ord

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: