Nilla's Kitchen

onlineprogram: 10 dagar raw cleanse

online-cleeanse-bild

Tack Nilla för enkla och bra recept, jag som normalt inte har ork att stå och fixa maten har utan problem gjort det nu. Det har varit sååå smidigt.”

ONLINEPROGRAM 10 DAGAR : RAW CLEANSE

Programmet inkluderar e-bok (pdf) med introduktion, kostplan, recept och inköpslista. Dessutom coaching i grupp online. Extra recept ingår också för de sista 5 dagarna som är mer rejäl mat.  Start 17 feb! Boka här…

Har du redan köpt e-boken KOSTPLAN RAW CLEANSE 5 DAGAR ? Då får du såklart rabatt Ange kampanjkod: UTANPDF Pris: 399 kr. Har du redan köpt kostplanen (pdf) betalar du endast 270 kr

raw-cleanse-5-dagarINNEHÅLL:

 1. KOSTPLAN RAW CLEANSE 5 DAGAR
 2. bonusrecept för ytterligare 5 dagar
 3. menyplanering för dagens alla måltider
 4. inköpslista
 5. dagliga mail
 6. gratis facebookgrupp

EFFEKTER AV EN ”RAW CLEANSE”

 • piggare energi
 • lättare känsla i kroppen
 • klarare tankar
 • stabilare hungerskänslor och mindre sug
 • viktnedgång
 • renare hy
 • bättre klimat i mage tarm
 • bättre sömn
 • jämnare humör
 • smidigare leder
 • mindre smärta

collage-raw-cleanseBLIR JAG MÄTT?

För de flesta räcker menyplanen och recepten för att behålla mättnaden hela dagen. Smoothiemåltiderna och rawfoodsopporna de första 5 dagarna är stora och mättande och innehåller allt du behöver för energi, protein och näring under en dag. Självklart även de resternade 5 bonusdagarna. Du får massor av tips hur du justerar så att planen passar dig och dina behov.

GÅR JAG NED I VIKT?

Vill du INTE gå ned i vikt så får du tips och strategier hur du ska tänka och välja. Det är mycket troligt att går ned i vikt om du tidigare haft övervikt. Cleanseprogrammet är sammansatt för att stimulera en jämn och stabil ämnesomsättning, balansera sötsug och klimat i mage tarm och rensa ut slagg. Fokus ligger inte på viktnedgång utan på en fysik i balans. Norlamiserad vikt är en konsikvens av en fysik i balans. De flesta upplever viknedgång om man önskar det.

MÅSTE JAG KÖPA EN JÄTTEDYR BLENDER?

Nej! Men du behöver en blender som är relativt stark. Det funkar att mixa grönsaker och nötter och frön med en blender som är minst 700 Watt stark. En stavmixer kan också funka om den är stark, d.v.s. minst 700 Watt. En blender/mixer med 1000 Watt stark motor är att rekommendera.

Har du redan köpt KOSTPLAN RAW CLEANSE 5 DAGAR får du rabatt: 129 kr. Ange kampanjkod: UTANPDF

 Start 17 feb! BOKA NU ELLER LÄS MER…

KONTAKT:
info@nillaskitchen.com


”Nu har jag kört mina 10 dagar, de sista 5 dagarna blev det bonusrecepten på sallader som fick varvas med varandra istället för sopporna och jag valde ut 2 favoritsmoothies som jag varvade. Magen är så lugn så vill egentligen bara fortsätta så här. Enkelt och smidigt, fick bli 2 extra dagar nu i helgen.

Ska fundera hur jag går vidare imorgon då jag kör sista dagen, sen blir det iallafall lite varm mat, har ju boken så blir nog en kombi med den och köra strikt med så lite frukt och sötning som möjligt 😉.

Tack Nilla för enkla och bra recept, jag som normalt inte har ork att stå och fixa maten har utan problem gjort det nu. Det har varit sååå smidigt.”

BOKA…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: