Dessert Glass Mellanmål Mjölkfritt Paleo Raw food Vegan/Växtbaserat

10 av 10 möjliga! Första omgången av”raw cleanse” + recept raw pina coladamylkshake

pina colada smoothie, raw mjölkfri

Idag är dag tio av tio av den allra första omgången av onlineprogrammet “10 dagar raw cleanse“. Wohoo! Underbart att vara igång med ett nytt koncept som det verkligen finns ett behov av. Det har varit en underbar energi i gruppen. Tack alla som varit med. Jag återkommer med mer feedback och utvärderingar.

Jag kommer definitivt att lägga in datum för fler omgångar av programmet snarast… Jag ville köra en omgång och utvärdera först och nu är det gjort. Nästa omgång blir mycket troligt redan nu i april. Perfekt att starta våren med! Du som vill köra 5 dagar på egen hand nu direkt kan ladda ned den här kostplanen.

 

Raw pina coladamylkshake är en av mina snabba dessertfavoriter – ett av bonusrecepten ur 10-dagars programmet. Under 10-dagarsprogrammet äter vi och dricker en kost bestående av mättande råa gröna smoothies, olika rawfoodsoppor och snacks. De fem sista dagarna för vi in fler rejäla, “tuggade” måltider. Men hela tiden har du möjlighet att äta dig mätt. Programmet är ingen svältdiet! Läs mer om innehållet och recepten här…

När du följer programmet ger du din kropp förutsättningarna att rensa ut slagg, du återställer ett gynnsamt klimat för läkning i kroppen, ger magen hjälp på traven att balansera tarmfloran och dina celler massor av ny näring för uppbyggnad. Läs mer här…

Raw pina coladasmoothie

Smarrig raw dessertmylkshake!

  • 2 dl ananas, fryst i bitar (finns i många frysdiskar)
  • 2 dl mango, fryst i bitar (finns i många frysdiskar)
  • 2 dl kokosmjölk
  • ev lite vatten att anpassa konistensen med

Kör alla ingredienser i en kraftig blender ett par minuter tills att du får en tjock och glass-lik milkshake-konsistens. Om kokosmjölken blir grynig- fortsätt bara att mixa så blir den slät.

Annonser

(1) Comment

  1. Åh så fräscht gott det låter. Denna milkshake ska jag testa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: