Nya råvaror på mitt köksbord + tips: gör ditt skafferi till ditt största stöd!

img_3968

Nu har jag precis fått hem en låda råvaror från clearlife.se. Mums vad mycket gott! Ni kommer få se många nya inlägg med smarriga recept i vår! Jag har sååå mycket på gång! Raw food, alternativ sötning, grytor, nyttiga nudlar, bröd osv osv…

Jag beställer mat via nätet ett par gånger i månaden och jag ville snabbt göra ett kort inlägg om det. Det är ofta jag får frågan hur mitt skafferi ser ut hemma och om jag inte tycker att det är svårt att leva så här…

En nyckel till att lyckas med en kostomställning och att bibehålla bra vanor är att se till så att ditt skafferi är på din sida och inte motarbetar dig. Ett skafferi och kyl och frys som är ett stöd till dig kan erbjuda dig bra alternativ när sug kommer eller du är panikhungrig eller inte vet vad du ska laga…

Ett tips hur jag alltid ser till att ha de råvaror hemma jag behöver är som sagt att jag ofta beställer ett gäng särskilda råvaror över nätet, t.ex hos clearlife.se eller någon annan webbutik som har bra urval av råvaror och annat som man behöver. Det har blivit väldigt vanligt numera och webbutikerna har stora lager och levererar tryggt och bekvämt. Eftersom att de levererar till hela landet kan de ha ett helt utbud som är 100 % ekologiskt. Jag handlar ofta via nätet trots att jag bor i Stockholm med tillgång till det bästa utbudet i landet i butiker runt omkring.

Jag tillåter mig själv minst en gång i månaden att köpa en ny produkt som jag aldrig provat tidigare. Även om jag inte gillar den så är det värt investeringen tycker jag. 20-200 kr lägger jag gärna på en ny produkt/upplevelse som ger mer kunskap om mat och det jag gillar. Vi är ofta väldigt snåla vad gäller mat men slösar på godis, chips, öl, vin osv… Mitt tips är att investera i nya goda produkter någon gång istället och bygga upp ett skafferi som erbjuder dig ett överflöd av både nyttiga och goda alternativ.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: