Nilla's Kitchen

Onlineprogram för att kicka igång våren med rätt kost och positiv energi

Kicka igång våren med mer positiv energi och vitalitet! Två olika onlineprogram i vår ännu så länge. Start 21 april och 7 maj.

Läs mer om alla vårens onlineprogram och kostplaner här…

vegetables10 DAGAR : RAW CLEANSE (21 april)

En ”cleanse”, en rensning eller rening av kroppen med hjälp av en kost bestående av mättande råa smoothies, rawfoodsoppor och snacks. När du följer programmet ger du din kropp förutsättningarna att rensa ut slagg, du återställer ett gynnsamt klimat för läkning i kroppen, ger magen hjälp på traven att balansera tarmfloran och dina celler massor av ny näring för uppbyggnad. Läs mer…


Nillas_mat_151118_0009 kopia21 DAGAR TILL ETT FRISKARE JAG UTAN GLUTEN, MJÖLK & SOCKER (7 maj)

Vi äter under tre veckor en ren och läkande kost som är blodsockerbalanserande, basbildande och inflammationsdämpande. Det innebär en rejäl ”hälsomanskost” baserad på grönsaker men som inte exkluderar fisk, ägg och kött om man inte själv vill det. Boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker” utgör grunden för programmet.

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser, gifter) och införa en baskost som bygger hälsa och balans. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och åtgärda där det behövs.

Läs mer…


Tips: Vill du prenumerera på nyhetsbrev från Nilla’s Kitchen och få ett test för ämnesomsättningstyp att ladda ned? Klicka här… I nyhetsbrevet får du tips och håller dig uppdaterad om alla onlineprogram, kostplaner och receptfiler. 

Collage_banner head1

Läs mer om alla vårens onlineprogram och kostplaner här…

 

Annonser

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: