”Går man ned i vikt av kostprogrammet 21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker?”

yoghurt.jpg

Här kommer ett inlägg som besvarar en vanlig fråga jag får om onlineprogrammet ”21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”.  Passar det om man vill gå ned i vikt? Svaret är ja! Och det passar även för de som inte vill gå ned.

För de som vill: Många som övergått till att följa riktlinjerna för kosten har gått ned till sin idealvikt snabbt och för vissa har det tagit längre tid. Boken vi följer ger ingen bantingsmetod som lovar en ”quick-fix” utan kosten passar för alla som vill hitta långsiktig fysisk balans och hälsa med hjälp av kosten. Övervikt är ofta bara ett av många andra tecken på obalans. Tex långsam ämnesomsättning, dåligt näringsupptag, inflammation, syraöverskott, stress osv…

”Vikten har rasat ca 5 kg, mitt ”mamma hull” är borta och min rätta vikt är tillbaka! Yee!! Humöret är jämnare!”

Kosten i boken är hormonreglerande, blodsockerbalanserande, basbildande och är grönsaksbaserad (inte vego om man inte själv vill, då funkar det också). Dessutom är kosten inflammationsdämpande. Vikt (både övervikt och undervikt) balanseras över tid när kroppens funktioner fungerar som de ska; när ämnesomsättningen är stabil, när vi har hormonbalans, när blodet syresätts, när näringsupptaget fungerar och vårt belöningssystem (bl.a. serotonin och dopamin) triggas av rätt orsaker i våra liv.

Programmet ger dig alla verktyg och den kunskap som krävs för en ärlig viktnedgång. Läs mer…

Boka nästa omgång start 7 maj…

”Jag har verkligen insett hur viktig kosten är för hälsan! Det här är så här jag måste inrätta mitt liv framöver. Det är inget projekt. Det är ett förhållningssätt.”

Läs mer om min kostrådgivning kring viktnedgång här:

21 dagar

 

One comment

  1. Marie Nilsson

    Hej, jag är kanske lite långsam i att förstå😊, men skriver du upp schema för vad vi ska äta från boken eller väljer jag själv?// Marie

    Skickat från min iPhone

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: