Annonser

Häng på! Start fredag 9 juni: 10 dagar raw cleanse

 

Tack Nilla för enkla och bra recept, jag som normalt inte har ork att stå och fixa maten har utan problem gjort det nu. Det har varit sååå smidigt.”

Collage_rawcleanse juniONLINEPROGRAM 10 DAGAR : RAW CLEANSE

Nu kör vi igen! Nästa start 9 juni 2017 Boka här…

Så underbart roligt med alla positiva resultat deltagare av de tidigare omgångarna upplevt (lä mer längs ned)! Nu blir det tredje omgången och det ser jag verkligen fram emot!

Det här är en ”cleanse”, en rensning eller rening av kroppen med hjälp av en kost bestående av mättande råa smoothies, rawfoodsoppor och snacks. När du följer programmet ger du din kropp förutsättningarna att rensa ut slagg, du återställer ett gynnsamt klimat för läkning i kroppen, ger magen hjälp på traven att balansera tarmfloran och dina celler massor av ny näring för uppbyggnad.

EFFEKTER AV EN ”RAW CLEANSE”

 • piggare energi
 • lättare känsla i kroppen
 • klarare tankar
 • stabilare hungerskänslor och mindre sug
 • viktnedgång
 • renare hy
 • bättre klimat i mage tarm
 • bättre sömn
 • jämnare humör
 • smidigare leder
 • mindre smärta

raw-cleanse-5-dagarINNEHÅLL

 1. KOSTPLAN RAW CLEANSE 5 DAGAR
 2. bonusrecept för ytterligare 5 dagar
 3. menyplanering för dagens alla måltider
 4. inköpslista
 5. dagliga mail
 6. gratis facebookgrupp

När du har bokat får du inom 24 timmar ett mail med all info du behöver. En vecka innan start kommer ytterligare ett mail med detaljer om uppstarten, länk till nedladdning av filer och till den hemliga facebookgruppen.

Boka här…

collage-raw-cleanseBLIR JAG MÄTT?

För de flesta räcker menyplanen och recepten för att behålla mättnaden hela dagen. Smoothiemåltiderna och rawfoodsopporna de första 5 dagarna är stora och mättande och innehåller allt du behöver för energi, protein och näring under en dag. Självklart även de resternade 5 bonusdagarna. Du får massor av tips hur du justerar så att planen passar dig och dina behov.

GÅR JAG NED I VIKT?

Vill du INTE gå ned i vikt så får du tips och strategier hur du ska tänka och välja. Det är mycket troligt att går ned i vikt om du tidigare haft övervikt. Cleanseprogrammet är sammansatt för att stimulera en jämn och stabil ämnesomsättning, balansera sötsug och klimat i mage tarm och rensa ut slagg. Fokus ligger inte på viktnedgång utan på en fysik i balans. Norlamiserad vikt är en konsikvens av en fysik i balans. De flesta upplever viknedgång om man önskar det.

MÅSTE JAG KÖPA EN JÄTTEDYR BLENDER?

Nej! Men du behöver en blender som är relativt stark. Det funkar att mixa grönsaker och nötter och frön med en blender som är minst 700 Watt stark. En stavmixer kan också funka om den är stark, d.v.s. minst 700 Watt. En blender/mixer med 1000 Watt stark motor är att rekommendera.

Nästa start 9 juni 2017 BOKA NU ELLER LÄS MER…

Sagt om programmet:


”Nu har jag kört mina 10 dagar, de sista 5 dagarna blev det bonusrecepten på sallader som fick varvas med varandra istället för sopporna och jag valde ut 2 favoritsmoothies som jag varvade. Magen är så lugn så vill egentligen bara fortsätta så här. Enkelt och smidigt, fick bli 2 extra dagar nu i helgen.

Tack Nilla för enkla och bra recept, jag som normalt inte har ork att stå och fixa maten har utan problem gjort det nu. Det har varit sååå smidigt.”


”Idag känner jag bara ett himla stort TACK. Tack till mig själv som gjorde detta, tack från min kropp som behövde detta, tack till Nilla för dina goda recept, peppning, dagliga mail, inspiration, motivation, närvaro, och stora kunskap. Tack till alla härinne som har peppat och delat. TACK.

Det största jag har lärt mig och insett de här 10 dagarna är hur mitt förhållande till mat har varit – och nu har och håller på att ändras. Jag vill gå ifrån det här med att använda mat som någon slags belöning (eller bestraffning) vid olika situationer. Jag ska ju vårda min kropp och tillbaka kommer min kropp att belöna Mig med välmående! 

Att lära mig skillnaden mellan emotionell och fysisk hunger är en fantastisk kunskap jag kommer att hålla hårt i. Jag känner mig mer harmonisk och blir inte lika stressad när hungern plötsligt kommer – istället har jag lärt mig att reflektera över varför jag är hungrig. Kanske var det bara något annat som behövde komma ut… 

Jag har stått emot hembakt fika på jobbet (med tillhörande påtryckningar och spelande på ens samvete), födelsedagsfirande med (utan för mig) tårta eller bubbel, ytterligare sociala sammanhang och kommentarer och ifrågasättande från kollegor och vänner varför man äter som man gör. 

Jag känner mig starkare nu, för det är faktiskt Mitt val att ta hand om mig på Mitt sätt, och det har ingen annan med att göra. Me power! 💪🏼”


”Nu är mina 10 dagar slut, min kropp är i toppform och det firas med kokosris lite grönsaker och goda jordnötsåsen. Tusen tack, Nilla, för dessa underbara recept! Jag har lärt mig så mycket; vad för smaker som är godast för mig, vilken temperatur på maten jag mår bäst av, hur mycket jag skall äta för att klara av livet, att grönsaks- och kryddblandningar går att variera i det oändliga och mycket mycket mer. Tidigare tyckte jag inte att det var roligt att laga mat till mig men nu är det busenkelt att ”svänga ihop” något störtgott. Jag är frälst på ”Nilla-mat” och kommer utan tvekan att fortsätta med dina recept.

Tack Nilla och tack gruppen för all pepp och kram när jag behövde det!”

BOKA…

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: