Annonser

Två onlineprogram med ren & läkande mat… start aug, sept, okt, nov…

Nästa start för det populära onlineprogrammet 10 dagar raw cleanse är 25 augusti och nästa start för 21 dagarsprogrammet med clean food utan gluten, mjölk och socker är 10 sept. Hitta alla höstens datum här…

Läs mer om de olika programmen här…

rawONLINEPROGRAM 10 DAGAR : RAW CLEANSE

NÄSTA START 25 AUG 2017

Det här är en ”cleanse”, en rensning eller rening av kroppen med hjälp av en kost bestående av mättande smoothies, rawfoodsoppor och snacks. 

När du följer programmet ger du din kropp förutsättningarna att rensa ut slagg, du återställer ett gynnsamt klimat för läkning i kroppen, ger magen hjälp på traven att balansera tarmfloran och dina celler massor av ny näring för uppbyggnad. Läs mer…

 

21.pngONLINEPROGRAM: 21 DAGAR TILL ETT FRISKARE JAG UTAN GLUTEN, MJÖLK & SOCKER

NÄSTA START 10 SEP

Ät ren och läkande mat (clean food) under 3 veckor med utgångspunkt i boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten mjölk och socker”  tillsammans med andra i en onlinegrupp. I boken hittar du över 100 recept. Kosten är hormonreglerande, inflammationsdämpande och blodsockerbalanserande.

Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet. Läs mer om recepten här…

Läs mer om programmet här…


”Först och främst: TACK för ett så himla bra program, och för att du har letat dig in i mitt liv. Jag har alltid tyckt att det är roligt med kost och hälsa, men nu känns det som att jag har kommit till en helt ny nivå! Dina mail är superbra och nu äter jag inte bara bättre utan jag har faktiskt börjat älska mig själv mer för den jag är, mer självsäker och prioriterar mig själv mycket bättre nu än tidigare. Det är fantastiskt att du har den förmågan att ta fram det hos människor, att du får oss att hitta det inom oss själva.

Tänk att något som kan låta så enkelt som ett kostprogram faktiskt också blev en kurs om sig själv, en självsäkerhetsboost, så djup och så känslosam. Det är mäktigt.” /Sara

Läs mer vad andra sagt….

Boka nästa omgång…

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: