Onlineprogram 10 dagar raw cleanse – Start 25 aug!

Collage_rawfoodOnlineprogram 10 dagar raw cleanse

START 25 augusti

”Tack Nilla för enkla och bra recept, jag som normalt inte har ork att stå och fixa maten har utan problem gjort det nu. Det har varit sååå smidigt.”

Det här är en ”cleanse”, en rensning eller rening av kroppen med hjälp av en kost bestående av mättande smoothies, rawfoodsoppor och snacks. Kostplanen ger dig ca 1500 kcal per dag – dvs du blir mätt och får i dig fullvärdig näring. Läs mer eller boka direkt här…

rawEFFEKTER AV EN ”RAW CLEANSE”

 • piggare energi
 • lättare känsla i kroppen
 • klarare tankar
 • stabilare hungerskänslor och mindre sug
 • viktnedgång
 • renare hy
 • bättre klimat i mage tarm
 • bättre sömn
 • jämnare humör
 • smidigare leder
 • mindre smärta

INNEHÅLL

 1. kostplanen Raw cleanse 5 dagar
 2. bonusrecept för ytterligare 5 dagar
 3. menyplanering för dagens alla måltider
 4. inköpslista
 5. dagliga mail
 6. gratis facebookgrupp

Boka här…

Har du redan köpt KOSTPLAN RAW CLEANSE 5 DAGAR betalar du endast 270 kr (ord. pris 399 kr)? Ange kampanjkod: UTANPDF.

 


Vanliga frågor:

BLIR JAG MÄTT?

Ja. För de flesta räcker menyplanen och recepten för att behålla mättnaden hela dagen! Smoothiemåltiderna och rawfoodsopporna de första 5 dagarna är stora och innehåller allt du behöver för energi, protein och näring under en dag. Självklart även de resterande 5 dagarna där du kan välja mer mättande raw-food-måltider efter menyplanen. Du får även tips hur du justerar så att planen passar dig och dina behov. Det går bra att du äter mer om du är hungrig men av rätt saker. 

Det är inte alls uteslutet, utan tvärt om rekommenderat, att äta frukt och grönsaker som du tuggar emellan måltiderna. Det kan också gå bra att ersätta smoothies med stora sallader och fruktsallader.  Bonusrecepten inkluderar fler ”tuggade” måltider (raw, vegan) och desserter. 

GÅR JAG NED I VIKT?

Det är mycket troligt att går ned i vikt om du tidigare haft övervikt. Vill du INTE gå ned i vikt så får du tips och strategier hur du ska tänka och välja. Cleanseprogrammet är sammansatt för att stimulera en jämn och stabil ämnesomsättning, balansera sötsug och klimat i mage tarm och rensa ut slagg. Fokus ligger inte på viktnedgång utan på en fysik i balans. Normaliserad vikt är en konsekvens av en fysik i balans. De flesta upplever viktnedgång om man önskar det.

MÅSTE JAG KÖPA EN JÄTTEDYR BLENDER?

Nej! Men du behöver en blender som är relativt stark. Det funkar att mixa grönsaker och nötter och frön med en blender som är minst 700 Watt stark. En stavmixer kan också funka om den är stark, d.v.s. minst 700 Watt. En blender/mixer med 1000 Watt stark motor är att rekommendera.

Boka här…

2 comments

 1. maria.siden05@gmail.com

  Hej! Jag är på semester utomlands en stor del av tiden och undrar om jag kan ”köpa biljett” och börja när jag kommer hem? Alltså, köra programmet ensam? Hälsningar Maria

  Skickat från min iPhone

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: