Kostprogram online med holistiskt perspektiv Start 10 sept

21 dagar

21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk & socker

– Vad är skillnaden mellan kostprogrammet 21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker och andra kostprogram? – Programmet har ett holistiskt perspektiv vilket innebär att vi inte bara fokuserar på maten utan även på vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat. Maten är hormonreglerande, inflammationsdämpande, basbildande och blodsockerbalanserande vilket i sig bidrar en biokemi – och därmed känslor – i balans.

”Tänk att något som kan låta så enkelt som ett kostprogram faktiskt också blev en kurs om sig själv, en självsäkerhetsboost, så djup och så känslosam. Det är mäktigt.” 

Men maten i sig står ändå självklart i centrum! ”Fler och fler upptäcker hur mycket bättre man kan må genom en förändrad kost och har börjat leva sina liv med mat som medicin. Tyvärr upplever många att det är krångligt eller inte särskilt gott med den nya kosten. Syftet med den här boken är att ställa saker och ting till rätta för de som kanske har krånglat till sambanden mellan kost, njutning, smak och hälsa”. /ur förordet till boken ”Sju steg till ett friskare jag” som vi följer under programmet.

Nästa start är 10 septemper!

Några symtom som personer avhjälper med ren & läkande kost:

 • Låg energi, trötthet
 • Ledvärk, stelhet
 • Obalanserad kroppsvikt
 • Förstoppning/snabb mage
 • IBS
 • Problem med mage/tarm, tarmsjukdomar
 • Hormonrubbningar
 • Humörsvängningar
 • Sömnproblem
 • Muskelsmärtor/smärta
 • Hudåkommor/exem
 • Huvudvärk
 • Koncentrationssvårigheter
 • Negativa känslor som oro, ångest, depression
 • Utmattningssymtom
 • Stress

Detta ingår

 • Dagliga coachande e-mail
 • Facebookgrupp där du möter mig och övriga deltagare
 • Extramaterial om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna.
 • Inspirerande bonusrecept löpande
 • Resursfiler för personlig utveckling

Boka nästa omgång (10 sept) här…

collage 21 dagarbanner

Så här äter vi

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser, gifter). Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och åtgärda där det behövs. Vi äter en läkande kost som är renande, blodsockerbalanserande, basbildande och inflammationsdämpande. Det innebär en hälsomanskost baserad på grönsaker men som inte exkluderar fisk, ägg och kött om man inte själv vill det.

Det finns stort utrymme för flexibilitet inom ramen för riktlinjerna. Du äter dig mätt flera gånger om dagen på näringstät och smakrik mat. Programmet erbjuder dig ett sätt att äta och relatera till mat som främjar långsiktig hälsa och hjälper dig att etablera hållbara vanor.

Gör så här/hur betalar man?

När du har betalat så får du ett välkomstbrev med info. Betalning kan göras med kort, paypal och Klarna faktura. Väljer du Klarna kan du delbetala eller betala lite senare. Du får ditt uppstartsmejl 6-7 dagar innan start.

Köp boken via adlibris här… eller bokus här… eller köp den direkt i bokhandeln.

Kontakt: info@nillaskitchen.com

Boka här…


”Du får deltagarna att tänka långsiktigt med maten och inte bara dessa 3 veckor. Du får även deltagarna att fundera på (och hitta) “vem” dom är i matväg. Det är väldigt givande. Att du hela tiden finns där och ger tips på vad man kan äta “istället”. Att du är så avslappnad med programmet. Man känner lust. Du gör det sååå bra!”  

”Först och främst: TACK för ett så himla bra program, och för att du har letat dig in i mitt liv. Jag har alltid tyckt att det är roligt med kost och hälsa, men nu känns det som att jag har kommit till en helt ny nivå!

Dina mail är superbra och nu äter jag inte bara bättre utan jag har faktiskt börjat älska mig själv mer för den jag är, mer självsäker och prioriterar mig själv mycket bättre nu än tidigare. Det är fantastiskt att du har den förmågan att ta fram det hos människor, att du får oss att hitta det inom oss själva.”

Annonser

One comment

 1. Pia

  Hej!
  Vad intressant med en holistiskt inriktad kurs!
  Jag har lite frågor innan jag kan bestämma mig.
  Om man väljer denna istället för den andra du brukar ha, vad ”missar man” då?
  Den andra som inriktar sig på hälsosam livsstil utan gluten men med god mat och trolig viktminskning (?) om jag har förstått rätt? Är den holistiska kursen också glutenfri samt god mat och minst lika nyttig så att den kan hjälpa till med viktminskning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: