Sista omgången NÅGONSIN av ”21 dagar utan gluten, mjölk & socker” start 10 sept

omslag 21 dagar röd

21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk & socker (10 sept)

Nu är det bestämt – nästa omgång blir den sista av onlineprogrammet som jag kört under 4 år!  Tusen tack alla deltagare! WOW! Vilken fantastisk resa vi har gjort tillsammans.

Det är de första omgångarna och kostklienterna innan dess som lade grunden för det som sedan blev boken! Nu finns boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker” och hjälper tusentals människor helt på egen hand.

Att delta i onlineprogrammet som är så pass genomarbetat och beprörvat vid det här laget är en gåva man ger till sig själv som man har med sig resten av livet. Jag önskar jag kunde fortsätta men det är dags att pröva ny mark för mig. Något nytt typ av onlineprogram kommer kanske redan under hösten/vintern…  Inget bestämt ännu.

Hör gärna av er och berätta vilka typer av tjänster/program ni är intresserade av i framtiden! Era synpunkter och input är jag väldigt tacksam för.

Vill du hänga med på sista omgången så passa på! 10 sept så kör vi! <3 Det ska både blir lite sorgligt men samtidigt spännande tycker jag. Boka den sista omgången här…

21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk & socker onlineprogram

Kosten är hormonreglerande, inflammationsdämpande och blodsockerbalanserande. Programmet har ett holistiskt perspektiv vilket innebär att vi inte bara fokuserar på maten utan även på vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat. 


”Dina mail är superbra och nu äter jag inte bara bättre utan jag har faktiskt börjat älska mig själv mer för den jag är, mer självsäker och prioriterar mig själv mycket bättre nu än tidigare. Det är fantastiskt att du har den förmågan att ta fram det hos människor, att du får oss att hitta det inom oss själva.”

Läs mer vad andra sagt….

Boka…

5 comments

 1. Torhild

  Får ikke kjøpt boken fra Sverige? Har du mulighet å sende den til meg,slik at jeg kan bruke den på kurset jeg nå har meldt meg på?
  Mvh
  Torhild Lien

 2. Eva

  Det vore jättespännande med någon ny typ av onlinegrupp. Jag gick 21-dagars i oktober för två år sedan, en uppföljare på 10 dagar plus raw cleanse 10 dagar. Det vore toppen att få gå en kurs liknande 21-dagars men kanske till och med en månad? Där vi kanske startar med raw cleanse och sedan äter annat nyttigt samtidigt som du peppar via mejl och berättar om örter, vad som finns att hämta i naturen, hur man öht kan leva renare (jag började i dag med balsammetoden för håret, har hört det från många håll en tid men nu när jag läste på din blogg om hur man startar blev det enklare), om den snåriga skogen av kosttillskott etc. Och att man hela tiden kan ställa frågor till dig via en facebookgrupp.
  Vänliga hälsningar Eva

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: