Äppelkaka med lönnsirap (glutenfri, mjölkfri)

Nilla's Kitchen

Äppelkaka med lönnsirap - glutenfri, naturligt glutenfri från boken https://www.adlibris.com/se/bok/laga-glutenfritt-pasta-pizza-pajer-piroger-andra-klassiker-9789155263034

Här bjuder jag på ett mycket viktigt recept för den här hösten! Kanske världens godaste äppelkaka? Denna kaka är värd spridas, så är det bara. Beroendeframkallande god. Receptet kommer från boken Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger och andra klassiker.

I en så pass utpräglad matbok så gömde sig de bakade desserterna tyckte jag och behövde lyftas fram! I dessertavsnittet hittar du ytterligare livsnödvändiga guldkorn som till exempel: glutenfria chokladfondanter, citronpaj, crêpes, fransk chokladtårta och frasigt glutenfritt pajskal. Alla glutenfria dessertrecept du behöver egentligen!

Här på bloggen är dessertrecepten oftast mindre söta än recepten i böckerna ”Baka glutenfritt” och ”Laga glutenfritt”. Recepten i böckerna är skapade för en bredare publik och passar även de som inte är helt avvanda med socker. Perfekta att bjuda skeptiker på! Gör helt enkelt desserterna ur boken till alla på bjudningen istället för något special till de som är allergiska eller…

View original post 259 fler ord

Annonser

One comment

  1. Lotta

    Enl bilden ser toppingen ut som att även den gräddats i ugnen men enl receptet ska toppingen på efter att kakan gräddats. Hur ska det vara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: