Annonser

Onlineprogram 10 dagar raw cleanse – Start 22 sept!

Collage_rawfoodNästa start av ceanseprogrammet i grupp 22 september!

”Efter dessa 10 dagar känner jag mig lättare i sinnet och vågen visar dessutom 3,5 kg mindre. Kroppen har gått från att kännas blytung och stel varje morgon, till betydligt mindre ”ont”. Äntligen finns mer energi att återuppta den träning jag alltid mått så bra av! Tusen tack för pepp och kloka ord i denna fina grupp! Och tusen tack Nilla för ditt genomtänkta upplägg som handlat om så mycket mer än mat.”

Det här är en ”cleanse”eller rening av kroppen med hjälp av en kost bestående av mättande smoothies, rawfoodsoppor och snacks. Kostplanen ger dig ca 1500 kcal per dag – dvs du blir mätt och får i dig fullvärdig näring. Läs mer eller boka direkt här…

Programmet har bilvit superuppskattat! Främst för att det fungerar – att man upplever de effekter som är meningen men också för att recepten och upplägget är förenklat. När jag har tagit fram recept så har jag använt mig av så enkla principer som möjligt för att kostplanen ska passa så många som möjligt.

raw cleanse omslagEffekter av en ”raw cleanse”

 • piggare energi
 • lättare känsla i kroppen
 • klarare tankar
 • stabilare hungerskänslor och mindre sug
 • viktnedgång
 • renare hy
 • bättre klimat i mage tarm
 • bättre sömn
 • jämnare humör
 • smidigare leder
 • mindre smärta

Innehåll

 1. kostplanen Raw cleanse 5 dagar
 2. bonusrecept för ytterligare 5 dagar
 3. menyplanering för dagens alla måltider
 4. inköpslista
 5. dagliga mail
 6. gratis facebookgrupp

Boka här…


Har du redan köpt KOSTPLAN RAW CLEANSE 5 DAGAR betalar du endast 270 kr (ord. pris 399 kr)? Ange kampanjkod: UTANPDF.


Vanliga frågor:

vegetablesBlir jag mätt?

Ja. För de flesta räcker menyplanen och recepten för att behålla mättnaden hela dagen! Smoothiemåltiderna och rawfoodsopporna är stora och innehåller allt du behöver för energi, protein och näring under en dag (ca 1500 kcal). Du får även tips hur du justerar så att planen passar dig och dina behov. Det går bra att du äter mer om du är hungrig men av rätt saker.

Det är inte alls uteslutet, utan tvärt om rekommenderat, att äta frukt och grönsaker som du tuggar emellan måltiderna. Det kan också gå bra att ersätta smoothies med stora sallader och fruktsallader.  Bonusrecepten inkluderar fler ”tuggade” måltider (raw, vegan) och desserter. 

Går jag ned i vikt?

Det är mycket troligt att går ned i vikt om du tidigare haft övervikt. Vill du INTE gå ned i vikt så får du tips och strategier hur du ska tänka och välja. Cleanseprogrammet är sammansatt för att stimulera en jämn och stabil ämnesomsättning, balansera sötsug och klimat i mage tarm och rensa ut slagg. Fokus ligger inte på viktnedgång utan på en fysik i balans. Normaliserad vikt är en konsekvens av en fysik i balans. De flesta upplever viktnedgång om man önskar det.

Måste jag köpa en jättedyr blender?

Nej! Men du behöver en blender som är relativt stark. Det funkar att mixa grönsaker och nötter och frön med en blender som är minst 700 Watt stark. En stavmixer kan också funka om den är stark, d.v.s. minst 700 Watt. En blender/mixer med 1000 Watt stark motor är att rekommendera.

Boka här…

Annonser

 1. Mim Albrektson

  Är sååå nöjd efter att gjort cleaning i juni
  Tusen tack
  Gör reklam ihopp om att mina vänner ska förstå din storhet
  Kram från Mim Albrektson

  Skickat från min iPhone

 2. Astrid Stenmark

  Hej !
  Är det för sent att anmäla sig till kursen som börjar på fredag 22/9 – 10 dagars.
  Hur anmäler man sig isf?
  Hur betalar man avgiften isf?
  Mvh
  Astrid Stenmark

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: