Hjälp mig hjälpa dig & få 25 % rabatt! Framtida onlineprogram & tjänster

Jag ville bara säga hej och berätta vad jag har för mig…

… och hur du kan vara med och påverka de tjänster jag kommer erbjuda i framtiden. Svara på frågorna längst ned och få 25% rabatt på kommande program och tjänster.

Min intention den här hösten är att jag ska utveckla och uppdatera mina tjänster så att jag erbjuder den hjälp som människor just nu behöver. Därför är dina synpunkter och tankar otroligt viktiga för mig!

Jag jobbar bl.a. på en ny form av onlineprogrammet 21 dagar till ett friskare jag utan gluten mjölk och socker och även på helt nya koncept. Under några år har nu uppåt 2000 deltagare genomfört nämnda program. Vilken fantastisk resa vi har gjort tillsammans. Tusen tack allihopa! Den sista omgången avslutades i september. Programmet lade grunden till det material som sedan blev boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”. För dig som nu vill ta del av principerna och recepten i programmet på egen hand så går det bra att köpa boken.

Flera har hört av sig om nästa datum för 10 dagar raw cleanse. Jag jobbar på en mindre utveckling av det programmet och nästa start blir någon gång på vårkanten mars/april 2018. För dig som vill köra en kortare cleanse på egen hand så finns kostplanen 5 dagar raw cleanse i PDF-format för nedladdning med recept, menyplan och inköpslista att köpa nu.

Ett område som jag kommer att fokusera mycket på framöver är sambandet mat och känslor. Har du tankar funderingar kring det ämnet? Väcks frågor och nyfikenhet? Hör av dig med dina tankar…


Hjälp mig hjälpa dig och få 25 % rabatt* på någon av de nya tjänster som läggs upp 2017/2018

Tack, tack, tack för att du tar dig tid! Svara så kortfattat på frågorna nedan som möjligt. Det är faktiskt till större hjälp för mig. Svara bara på de frågor som är relevanta för dig – strunta i de frågor som inte känns viktiga. 

Du kan också skriva helt fritt och skicka till info@nillaskitchen.com

*Du som skickar in svar får 25% rabatt på kommande program som läggs upp under perioden nov 2017 – feb 2018. Rabatten gäller en person, ett köptillfälle. Du får en bekräftelse via mejl när jag läst ditt svar. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: