Sista beställningsdatum och receptsamlingar till jul och nystart 2018…

IMG_8157

Att beställa fina böcker till julklappar är något jag själv tycker är superpraktiskt. För inte så länge sedan började jag sälja mina egna böcker i webbshoppen. Där har jag tidigare bara sålt onlineprogram, kostplaner och andra e-tjänster. Nu kan man alltså även beställa fysiska böcker från mig! Böckerna finns såklart även hos bokus och adlibris.

De här böckerna kan du nu beställa direkt från mig.

Sista beställningsdatum för hantering och leverans innan jul är 15 december. Sedan lämnar jag stan för jullov! 🙂 E-filer så som receptsamlingen Jul i Nillas Kitchen – bakverk och godis utan gluten, mjölk och socker (pdf) går att köpa fram till 22 dec.

Jag kommer att hantera beställningar och frågor kring onlineprogrammen sporadiskt under julledigheten (22 dec 2017 – 2 jan 2018).

Tips

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: