ONLINEPROGRAM: 21 DAGAR REN & LÄKANDE MAT (VEGAN ELLER EJ – Valfritt)

21dagar2018bild

Äntligen här! Nu går det att boka en ny uppdaterad version av mitt kostprogram online. Start 14 januari 2018. Programmet är byggt på grundpelarna av det gamla programmet, men med bl.a. nya recept, ännu mer helhetstänk plus rådgivning och recept kring vegankost.

För er som hängt med i min kostrådgivning ett tag så vet ni att det tidigare onlineprogrammet har vi genomfört med boken : “Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker“  som grund. Nu i det här nya uppdaterade kostprogrammet online så ingår istället ett informations- och recepthäfte (för nedladdning) med nya recept (över 100 recept). Vi följer samma principer som finns i boken, så har du redan den går det bra att hänga på det nya programmet och fortsätta att följa boken! Boken är alltså inte längre obligatorisk men självklart starkt rekommenderad.

Påminnelse: Har du fyllt i enkäten som tidigare i höst låg på bloggen så har du fått en rabattkod i ett mail från mig. Skriv in den i rutan ”RABATTKOD” när du bokar. Jag tar inte emot nya enkätsvar. 

Boka nu….

Detta ingår

 • Över 100 recept
 • Dagliga coachande e-mail
 • Facebookgrupp där du möter mig, Nilla Gunnarsson (kostrådgivare, kock och coach) och övriga deltagare
 • Extramaterial om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna.
 • Inspirerande bonusrecept löpande
 • Resursfiler för personlig utveckling.

Några symtom som personer avhjälper med ren & läkande kost

 • Låg energi, trötthet
 • Ledvärk, stelhet
 • Obalanserad kroppsvikt
 • Förstoppning/snabb mage
 • IBS
 • Problem med mage/tarm, tarmsjukdomar
 • Hormonrubbningar
 • Humörsvängningar
 • Sömnproblem
 • Muskelsmärtor/smärta
 • Hudåkommor/exem
 • Huvudvärk
 • Koncentrationssvårigheter
 • Negativa känslor som oro, ångest, depression
 • Utmattningssymtom
 • Stress

Så här äter vi

Vi äter en läkande kost som är renande, blodsockerbalanserande, basbildande och inflammationsdämpande. Det innebär en hälsomanskost baserad på grönsaker men som inte exkluderar fisk, ägg och kött om man inte själv vill det. OBS! Du behöver inte veta om du ska följa programmet med veganinriktning eller inte när du bokar din plats. Läs mer…

Vi utesluter de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser, gifter). Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och åtgärda där det behövs. Läs mer…


Tidigare kurser har haft samma upplägg…

Programmen tidigare har varit enormt uppskattade! Denna gång kör vi i uppdaterad version och med många nya recept.

”Dina mail är superbra och nu äter jag inte bara bättre utan jag har faktiskt börjat älska mig själv mer för den jag är, mer självsäker och prioriterar mig själv mycket bättre nu än tidigare. Det är fantastiskt att du har den förmågan att ta fram det hos människor, att du får oss att hitta det inom oss själva.”

Läs mer vad andra sagt….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: