Annonser

21 dagar ren & läkande mat – onlineprogram – start 18 feb!

 

Collage_cleanveganJag känner mig så oerhört tacksam för den här delen av mitt arbete <3 Att få vara med och guida människor att hitta den kost som verkligen hjälper just dom att må bättre. Som allra minst att ta viktiga steg på vägen.

All min kärlek till er deltagare i årets första omgång som just avslutats – och beundran för det fantastiska jobb ni gjort för er själva. Tack för förtroendet!

Läs deltagarnas feedback nedan och klicka vidare om du vill veta mer eller är nyfiken på att själv vara med på nästa omgång.


”Tre veckor utan socker, gluten och mejeri. Ett fantastiskt 21 dagars program med recept och coachning av Nilla’s Kitchen​ har skapat härliga insikter. /…/ Dessa 3 v med massa god mat, massa grönsaker och finurliga alternativ med ren naturlig mat utan tillsatser har gjort livet piggare, smärtfritt, ohungrigare, sömnrikare, mer inspirerat till att planera och äta bra.”


Nästa start 18 feb! Boka här….

21 dagar ren och läkande mat – Vad kan det innebära för resten av ditt liv?

Under onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat (start 18 feb) så äter vi rejäl och god hälsomanskost som är grönsaksbaserad, inflammationsdämpande, balanserande för tarmfloran och blodsockerbalanserande.

Alla recept är utan gluten, vete, komjölk och vitt socker. Välj själv om du äter vegan-mat under perioden eller om du lägger till fisk och kött. OBS! Du behöver inte veta om du ska följa programmet med veganinriktning eller inte när du bokar din plats. Läs mer…

21 dagar bildDetta ingår

  • Över 100 recept utan gluten, vete, komjölk och vitt socker.
  • Dagliga coachande e-mail
  • Facebookgrupp där du möter mig, Nilla Gunnarsson (kostrådgivare, kock och coach) och övriga deltagare
  • Extramaterial om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna.
  • Inspirerande bonusrecept löpande
  • Resursfiler för personlig utveckling.

Boka/läs mer….


Deltagare berättar…

”Jag kan förstås bara tala för mig själv men de här tre veckorna har gett mig mer än vad de senaste åren på egen hand har gjort. Tankesättet, matlagningen, rutinerna, hur jag väljer att behandla min kropp… Nilla, du är grym!👊TACK.”

” Programmet känns genomtänkt, genomförbart och proffsigt”

”Tänk att de 3 veckorna är över. Vad snabbt det gick! Jag har inte varit så matfixerad som vid tidigare webbkurser. Kanske tack vare att man kunnat välja fritt mer. Det har gått himla bra, har varit fokuserad och det har kört ihop sig ibland men ordnat sig iallafall.”
”Dina mail är superbra och nu äter jag inte bara bättre utan jag har faktiskt börjat älska mig själv mer för den jag är, mer självsäker och prioriterar mig själv mycket bättre nu än tidigare. Det är fantastiskt att du har den förmågan att ta fram det hos människor, att du får oss att hitta det inom oss själva.”

”Jag känner mig lättare, klarare, starkare, piggare, mer harmonisk, friskare, mer målmedveten. Gladare.”

”Kroppen känns pigg när den ska vara pigg, och trött när den ska vara trött. Har tidigare haft svårt för att komma i säng, och väl i säng har jag inte kunnat sova. Nu slocknar jag nästan direkt och vaknar pigg och utvilad på morgonen!”

”Tre veckor utan socker, gluten och mejeri. Ett fantastiskt 21 dagars program med recept och coachning av Nilla’s Kitchen​ har skapat härliga insikter. Kosten betyder så mycket för hur man man mår är en insikt som blivit alltmer påtaglig för min del; med ålder, hormoniell cancer, stelare leder och biverkningar… allt det där som inte fanns i livet tidigare. Dessa 3 v med massa god mat, massa grönsaker och finurliga alternativ med ren naturlig mat utan tillsatser har gjort livet piggare, smärtfritt, ohungrigare, sömnrikare, mer inspirerat till att planera och äta bra. För några veckor sedan var träning = smärta och rätt mycket ångest men nu har det gått strålande. Det är inte svårt egentligen men kräver motivation och planering. Att det vi gör och stoppar i oss nu är inte är för att bli yngre utan för att bli äldre. Vem orkar strunta i det,liksom?

Läs mer vad andra sagt….

 

Annonser

En kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: