Tunnbröd med bovete och potatis

tunnbröd med bovete och potatisPåminner om det här gamla receptet eftersom att foodpharmacy just tipsat det på sin blogg. Kul att de plockat upp just det här receptet eftersom att jag verkligen gillar det själv! Älskar att det är så enkelt med bara två ingredienser.

Jag tog fram receptet under en period då jag tyckte att alla hälsosamma brödrecept jag hittade på bloggar och i böcker innehöll för många ”konstiga” ingredienser och jag ville hitta sätt att förenkla. Idén är baserad på norskt tunnbröd (lompe) som görs på kokt potatis och vetemjöl.

Hitta receptet här: Tunnbröd med Bovete & Potatis

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: