Äggfritt Bröd Vegan/Växtbaserat

Tunnbröd med bovete och potatis

Påminner om det här gamla receptet eftersom att foodpharmacy just tipsat det på sin blogg. Kul att de plockat upp just det här receptet eftersom att jag verkligen gillar det själv! Älskar att det är så enkelt med bara två ingredienser.

Jag tog fram receptet under en period då jag tyckte att alla hälsosamma brödrecept jag hittade på bloggar och i böcker innehöll för många “konstiga” ingredienser och jag ville hitta sätt att förenkla. Idén är baserad på norskt tunnbröd (lompe) som görs på kokt potatis och vetemjöl.

Hitta receptet här: Tunnbröd med Bovete & Potatis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: