Tunnbröd med bovete och potatis

tunnbröd med bovete och potatisPåminner om det här gamla receptet eftersom att foodpharmacy just tipsat det på sin blogg. Kul att de plockat upp just det här receptet eftersom att jag verkligen gillar det själv! Älskar att det är så enkelt med bara två ingredienser.

Jag tog fram receptet under en period då jag tyckte att alla hälsosamma brödrecept jag hittade på bloggar och i böcker innehöll för många ”konstiga” ingredienser och jag ville hitta sätt att förenkla. Idén är baserad på norskt tunnbröd (lompe) som görs på kokt potatis och vetemjöl.

Hitta receptet här: Tunnbröd med Bovete & Potatis

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: