Äggfritt Glutenfritt kostråd Lunch och middag Mat Mjölkfritt Vegan/Växtbaserat

12 gratis veckomenyer utan gluten, mjölk och socker – även tips om hur man vegananpassar…

nillas kitchen veckomeny nr 612 veckomenyer utan gluten, mjölk och socker – alla med tips om hur man vegananpassar!

De 12 gratis veckomenyerna skapade jag som en satsning förra året för att illustrera för alla som är intresserade hur man skapar ett bra tänk kring ren och läkande mat. Syftet var också att visa hur man kan hitta recept på nätet och anpassa själv så att de passar en kost utan gluten, mjölk och stärkelse… och hur tänker man när man vegananpassar ett recept med kyckling eller lax?

Varje veckomenyn består av 4 recept per vecka. Jag länkar till befintliga recept på nätet med Nilla’s tips när det behövs om hur man kan byta ut råvaror och ingredienser. Jag tipsar även om hur man gör varje rätt vego och vegan. Anledningen till att det är 4 recept per vecka är för att man ska ha utrymme att äta rester några dagar i veckan och så att man inte behöver handla på sig för mycket olika livsmedel.

Collage_vecka 11 lång

OBS! Veckomenyn är är inte samma koncept som de onlineprogram eller kosplaner jag erbjuder i webbshoppen.

Syftet med det här lilla projektet är att inspirera till att det är roligt och mycket godare att laga hälsosam mat! Dessutom vill jag ju att fler ska upptäcka hur bra man mår när man äter bra och hälsosamt och att våga testa glutenfritt och mjölkfritt.

Klicka här för att komma till menyerna

Fler tips

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Förtroendemärke
%d bloggare gillar detta: