Vänta inte med att må så bra du bara kan!

Vi ”måste” ingenting. Vi kan välja att stanna kvar i gamla känslor och tillstånd men vi har också möjligheten att välja förändring…

Vänta inte med att må så bra du bara kan. Vi står ofta precis på gränsen till ett genombrott till det bättre – det handlar bara om att ta steget och att välja att delta i nästa fas av livet. Att välja att genomföra en förändring innebär att säga farväl till det gamla, att ge upp gamla spår och trygga vanor. Och det kan vara svårt! Tro mig, jag vet av egen erfarenhet.

Även de vanor vi vet är negativa håller vi ofta fast vid för en känsla av trygghet och stabilitet. Eller så är vi rädda att möta kritik från andra, att känna oss obekväma och annorlunda. Men innerst inne har vi alla en instinkt/intuition om vad som är bäst för oss eller i alla fall i vilken riktning vi bör röra oss. Någon gång kommer vi att vilja ta steget. Antingen nu eller sen.

Det som händer när vi tar steget mot att må bättre på ett naturligt sätt är att vi många gånger lyckas! Det kanske faktiskt också är en anledning som hindrar oss från att ta steget? För vad kommer sedan? När vi äntligen mår bättre och vet vad vi kan göra för att fortsätta att må bra. Våga gå dit i tanken – till när du mår så bra som du vill – vad är då nästa steg? Ha modet att tillåta dig själv positiva förväntningar på framtiden. Inspireras av de tankar som deltagarna av det senaste onlineprogrammet delat med sig av. Läs nedan.

Onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” är sammansatt med intentionen att lyckas med kostomställning långsiktigt genom att bygga upp kunskap om, trygghet i och erfarenhet av positiva kostval. Nästa omgång är 28 oktober… Boka/läs mer här… 

linssalladTankar efter 21 dagar ren och läkande mat…

”Vilken omvälvande period det här har varit. Först har jag varit helt förbluffad över hur ”lätt” det har varit. Jag har aldrig följt ett enda program utan ideliga snedsteg och vånda över saker jag avstår, men nu! Inget ohanterligt sug, inga återfall, ingen lust att fuska. Jag är helt paff, fast glad.

Hälsovinster då? Jag har gått ner 4 kilo utan att egentligen anstränga mig alls. Jag har aldrig ont i magen längre, känner mig inte uppsvälld eller överäten. Jag har ingen huvudvärk längre, inga blodsockerfall eller de klassiska humörsvängningar som jag skyllt på mens/pms. Mina mjälleksem i hårbotten har försvunnit helt.
Jag har fått en bättre matrutin (frukost lunch mellis middag) och jag sover mer än förut.

Jag är fantastiskt glad att jag valde att genomföra detta nu, och jag kommer absolut att vilja behålla den känsla av energi och glädje jag känner inför hösten och livet i stort.  Tack för att ni har varit här med mig och inspirerat och peppat!” /deltagare sept 2018


”Fantastiskt bra upplägg. Det har fungerat hur bra som helst. Är förbluffad över hur lätt det gått!” /deltagare sept 2018


”Tack Nilla för ett fantastiskt bra upplägg! Jag har följt många upplägg, men det här det enda som har fått mig att lyckas med helheten🙌🏼 Jag kommer helt klart fortsätta med denna läkande kost i fortsättningen för att det har gett mig många hälsovinster som underlättar i min vardag! Tack❤️ ”/deltagare sept 2018


”För mig slutar inte resan här nu utan jag fortsätter i det här tänket men jag kommer att göra undantag ibland. Jag har extremt svårt att gå ner i vikt men tappat tre kilo under den här perioden. Jag har inte bråttom utan tänker som Nilla skriver att jag med hjälp av kosten ska balansera min kroppsvikt. Jag har i stort sett varit mjöl och sockerfri sedan i slutet av 2013 då jag halkade in på LCHF efter en diet. Jag hade ingen tur med viktnedgång på LCHF så efter en tid tog jag bort mejerier förutom smör och ost men det hjälpte tyvärr inte heller. Jag har under en tid känt att jag inte mår så bra av kött och ville komma igång med att äta en grönsaksbaserad kost och därför anmälde jag mig till den här kursen.

Ett stort tack till Nilla och hennes kunskaper. Mitt favoritrecept är det som Nilla la på mailen den här veckan med rostad sötpotatis och linser. Blev en ljummen sallad och det passar mig perfekt.” /deltagare sept 2018


”Tack Nilla för dessa 21 dagar & dina böcker! Har med din hjälp fått verktygen till att ändra min kost o må så mycket bättre ❤️ både familj, vänner o jobbar kompisar är förbluffade över hur jag mår idag mot för några månaden sedan. Så för mig är detta starten till mitt nya piggare o friskare liv ❤️ så ännu tack för all inspiration du givit ❤️” /deltagare sept 2018

Nästa omgång är 28 oktober… Boka/läs mer här… 

21 dagar ren och läkande mat

 

 

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: