Hälsofilosofi

Vänta inte med att må så bra du bara kan!

Vi “måste” ingenting. Vi kan välja att stanna kvar i gamla känslor och tillstånd men vi har också möjligheten att välja förändring…

Vänta inte med att må så bra du bara kan…

Vi står ofta precis på gränsen till ett genombrott till det bättre – det handlar bara om att ta steget och att välja att delta i nästa fas av livet. Att välja att genomföra en förändring innebär att säga farväl till det gamla, att ge upp gamla spår och trygga vanor. Och det kan vara svårt! Tro mig, jag vet av egen erfarenhet.

Även de vanor vi vet är negativa håller vi ofta fast vid för en känsla av trygghet och stabilitet. Eller så är vi rädda att möta kritik från andra, att känna oss obekväma och annorlunda. Men innerst inne har vi alla en instinkt/intuition om vad som är bäst för oss eller i alla fall i vilken riktning vi bör röra oss. Någon gång kommer vi att vilja ta steget. Antingen nu eller sen.

Det som händer när vi tar steget mot att må bättre på ett naturligt sätt är att vi många gånger lyckas! Det kanske faktiskt också är en anledning som hindrar oss från att ta steget? För vad kommer sedan? När vi äntligen mår bättre och vet vad vi kan göra för att fortsätta att må bra.

Våga gå dit i tanken – till när du mår så bra som du vill – vad är då nästa steg? Ha modet att tillåta dig själv positiva förväntningar på framtiden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d