Tips: julklappar, julrecept och rabatt nystart 2019…

Apelsin och saffrans cheesecake (raw) med pepparkakskryddad botten2

Några tips…

Den senaste tiden har jag gått igenom en del förändringar. Bland annat har jag flyttat från Hägersten till mitt drömläge på Söder. <3 Det har helt enkelt inte funnits så mycket tid till att lägga upp nya recept utan jag har mest fokuserat på klienter och onlineprogrammen.

2019 känns därför för mig som en riktig nystart och slutet av året 2018 kommer att fortsätta att handla en del om utrensning, lite omorganisation och att varva ned. Jag ser verkligen fram emot julledigheten det här året!

Men onlineprogrammet kör vi som vanligt i slutet av året! Pepp! Nu mer än någonsin vill människor lära sig leva sunt och samtidigt etiskt och hållbart. Du kan välja att följa programmet vegan eller inte. Oavsett inriktning (vegan eller ej) så är maten du kommer äta grönsaksbaserad och har effekten att vara hormonreglerande, inflammationsdämpande, blodsockerbalanserande och främjar god tarmflora. Det här är mat för livet!

Presentkort1. Presentkort

Ett presentkort på en behandling eller rådgivning som förändrar livet? Visste du att du kan köpa presentkort på alla mina tjänster via Klarna – vilket gör det möjligt att betala direkt, dela upp betalningen eller betala i slutet av januari. Vem önskar sig en kostrådgivning för nystart 2019?

2. Bidra till en godare och hälsosammare jul…

Med hjälp av den digitala receptsamlingen Jul i Nillas Kitchen – bakverk och godis utan gluten, mjölk och socker (pdf) kan du bidra till julbordet och adventsfika. Antingen om du bara bakar och lagar till dig själv eller till hela släkten.

add 21 dagar13. Förboka 2019 års onlineprogram med 15% boka-tidigt-rabatt*

Onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” fortsätter 2019! Kostprogrammet är för alla som vill må bättre med mat som medicin men också för alla som vill lära sig äta mer växtbaserat för både hälsans och planetens skull. På ett sätt som ger mättnad, tillfredställelse och som innebär matglädje.

*Rabatten gäller för programstarten 13 januari 2019 och måste utnyttjas innan 1 januari 2019.

  • Läs mer om programmet här…
  • Utnyttja din boka-tidigt-rabatt 15%  här…

OBS! Du kan välja betalalternativ Klarna vid utcheckningen och välja faktura eller att dela upp din betalning enligt Klarnas villkor! 

Har du frågor om mina tjänster (presentkort) eller onlineprogrammet? Kontakta mig: info@nillaskitchen.com

En kommentar

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: