Annonser
Jul

God jul! Tips: rabatter och sötsaker…

Det här är en liten God Jul-hälsning från mig med användbara sista-minuten-tips. Bland annat några av mina söta favoriter till jul.  Några av dom är riktigt snabba recept! Se längre ned i inlägget. Jag tipsar även om aktuella rabatter inför nystart 2019.

Det har inte blivit många blogg-inlägg för mig i december. Andra saker har tagit min tid och på bloggen finns ju redan bra recept sedan tidigare år och i webbshoppen finns dessutom jul-recept-häftet att ladda ned. Alla borde få en söt och god jul utan gluten, mjölk och socker – utan problem!

Nu kommer jag att fokusera på mycket lugn och återhämtning under jul och nyår för att starta upp med onlineprogrammen igen i januari. Hoppas ni vill följa med då!

1. 15% boka-tidigt-rabatt

Onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” fortsätter 2019! Boka-tidigt-rabatten gäller för programstarten 13 januari 2019 och gäller när du genomför ditt köp innan 1 januari 2019. OBS! Du kan boka nu och betala sedan genom att välja betalalternativ Klarna vid utcheckningen.

  • Läs mer om programmet här…
  • Utnyttja din boka-tidigt-rabatt 15%  här…

2. rabatt för återvändande (50% eller 25%)

50% rabatt för återvändande deltagare av Onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” gäller om du varit med tidigare omgångar från 14 januari 2017 och framåt. Om du varit med innan dess har du 25 % rabatt. Rabatten dras av ordinarie pris: 899 kr inkl. moms.

Så här får du rabatten:

Hör av dig till mig på info@nillaskitchen.com – forward:a kvitto på ditt köp eller ett av de dagliga mailen som du fick under programmet så att jag kan se datum när du deltog. Du får då en rabattkod av mig som du använder när du genomför ditt köp. 

3. Recept: Snabba apelsin-choklad-doppade mandlarapelsinchoklad.jpg4. Recept: Godaste Julkakan!

julkaka1

5. Recept: Chiagröt med saffran och fikon (till frukost eller dessert)

julgröt.jpg

6. Recept: choklad och hasselnötskulor med smak av kaffe och vanilj

chokladbollar.jpg

7. Recept: Saffranspäron med cashewgrädde (utan tillsatt socker, vegan)

saffrasns

8. Recept: Pepparkakskryddad smulpaj med bär (glutenfritt, vegan, utan vitt socker)

smulpaj.jpg

9. Recept: Chokladkola (raw, utan vitt socker)

chokladkola-sockerfri-mjc3b6lkfri-vegan-raw1

10. Recept: Risgrynsgröt med kokosmjölk (mjölkfri, vegan)

risgrynsgröt.jpg

Hitta ännu fler julrecept utan gluten, mjölk och socker här…

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}
%d bloggare gillar detta: