kostråd Specialkost & Dieter

Vad säger de som provat ren och läkande mat? Hur stor är förändringen efter 21 dagar?

Hur ska jag någonsin kunna beskriva hur belönande och tacksamt det är att arbeta med människors kostomställningar? Varför är det så belönande? Därför att det förändrar människors liv och förutsättningar. Det är deltagarna själva som gör hela jobbet! Men jag får vara med på resan och delta i något som skapar positivt momentum i världen och i människors liv…

Det bästa jag kan göra för att skapa förståelse för hur pass transformerande en kort kostomställning på bara tre veckor kan vara – är att låta deltagarna av onlineprogrammet själva berätta om det jobb de lagt ned på sig själva och vilken effekt det haft.

I den feedback jag har fått från deltagare av onlienprogrammet kan man utläsa vad de själva har gjort och vad de själva tror är det som inneburit skillnad på bara tre veckor.

Nilla har lärt mig att lyssna på min kropp, strunta i alla dieter! Massor av recept med god härlig mat. Inget krångel. Att min man (som också hängde på) slutade snarka var en oväntad extra bonus. Alla borde göra detta för att minska hetsen kring mat plus att jag är övertygad att vi skulle bli ett friskare folk!

Fantastisk goda och genomtänkta recept som är lättlagade. Mådde så bra efter nystarten med läkande kost!

Nillas kurser är jättebra med fokus på det som är hälsosamt ur flera aspekter. Nillas recept är otroliga – det är roligt att laga, gott att äta och välbefinnandet ökar markant med så hälsosam och ren mat! Vad vi äter och inte gör verkligen skillnad. Nilla är ”mat-magi” för hälsan!

Kan varmt rekommendera kursen som gav min kropp energi, lugnare mage och helt besvärsfri från akne. Recepten är enkla att laga och fantastiskt goda. Nilla stöttar och peppar genom hela kurser och Facebook gruppen var ett fint stöd genom kursen.

Fantastiskt goda recept!underbart att komma ifrån kaloritänk och istället fokusera på näringsinnehåll och kroppens välmående genom uppmuntran till daglig reflektion. Inspirerande Morgonmail vilket bidrog till en kvarstående hög motivation att fortsätta resan längre ifrån processad och näringsfattig föda.

Var mkt nöjd med programmet. Behövde den hjälpen för att enkelt hitta vettigt sammansatta rätter som även gav kroppen en fantastisk nystart.

Ett perfekt och inspirerande sätt att ändra sin kosthållning. Jag tycker det är roligt att laga mat igen, har hittat minafavoriter och börjat experimentera själv.

Ett riktigt inspirerande kostprogram, med Facebookgrupp och mail varje morron med tänkvärdheter och fler goda recept.
Väldigt god mat att laga. Jag hade dragit ner på sockret och mjöl och mjölkprodukter, under flera år. Med detta programmet förstår jag att jag är på rätt väg. Mådde fantastiskt bra under dessa 21 dagar. Rekommenderas varmt.

Fantastiskt program! Ett väl genomtänkt program som resulterat i en livsresa för både knopp, kropp och själ. Många personliga insikter av beteende och val. Otrolig stöttning från Nilla och alla gruppmedlemmar. Rekommenderas varmt.

Jag gjorde 21-dagarsprogrammet hösten -16, när jag var 63 år. Jag gick ner från 94 till 86 kg och fick tillbaka det kroppsliga välbefinnande som jag mindes från min ungdom. Dessutom fick jag tillbaka min goda nattsömn.

Det mest överraskande och positiva resultatet av programmet var dock att mina ledbesvär (artros) försvann helt. Det gjorde att programmet för mig var värt varenda krona!

”Vilken omvälvande period det här har varit. Först har jag varit helt förbluffad över hur ”lätt” det har varit. Jag har aldrig följt ett enda program utan ideliga snedsteg och vånda över saker jag avstår, men nu! Inget ohanterligt sug, inga återfall, ingen lust att fuska. Jag är helt paff, fast glad.

Hälsovinster då? Jag har gått ner 4 kilo utan att egentligen anstränga mig alls. Jag har aldrig ont i magen längre, känner mig inte uppsvälld eller överäten. Jag har ingen huvudvärk längre, inga blodsockerfall eller de klassiska humörsvängningar som jag skyllt på mens/pms. Mina mjälleksem i hårbotten har försvunnit helt. Jag har fått en bättre matrutin (frukost lunch mellis middag) och jag sover mer än förut.

Jag är fantastiskt glad att jag valde att genomföra detta nu, och jag kommer absolut att vilja behålla den känsla av energi och glädje jag känner inför hösten och livet i stort.  Tack för att ni har varit här med mig och inspirerat och peppat!” /deltagare sept 2018

Fantastiskt goda recept!underbart att komma ifrån kaloritänk och istället fokusera på näringsinnehåll och kroppens välmående genom uppmuntran till daglig reflektion. Inspirerande Morgonmail vilket bidrog till en kvarstående hög motivation att fortsätta resan längre ifrån processad och näringsfattig föda.

”Fantastiskt bra upplägg. Det har fungerat hur bra som helst. Är förbluffad över hur lätt det gått!” /deltagare sept 2018


”Tack Nilla för ett fantastiskt bra upplägg! Jag har följt många upplägg, men det här det enda som har fått mig att lyckas med helheten🙌🏼 Jag kommer helt klart fortsätta med denna läkande kost i fortsättningen för att det har gett mig många hälsovinster som underlättar i min vardag! Tack❤️ ”/deltagare sept 2018

”För mig slutar inte resan här nu utan jag fortsätter i det här tänket men jag kommer att göra undantag ibland. Jag har extremt svårt att gå ner i vikt men tappat tre kilo under den här perioden. Jag har inte bråttom utan tänker som Nilla skriver att jag med hjälp av kosten ska balansera min kroppsvikt. Jag har i stort sett varit mjöl och sockerfri sedan i slutet av 2013 då jag halkade in på LCHF efter en diet. Jag hade ingen tur med viktnedgång på LCHF så efter en tid tog jag bort mejerier förutom smör och ost men det hjälpte tyvärr inte heller. Jag har under en tid känt att jag inte mår så bra av kött och ville komma igång med att äta en grönsaksbaserad kost och därför anmälde jag mig till den här kursen”


Ett stort tack till Nilla och hennes kunskaper. Mitt favoritrecept är det som Nilla la på mailen den här veckan med rostad sötpotatis och linser. Blev en ljummen sallad och det passar mig perfekt.” /deltagare sept 2018


”Tack Nilla för dessa 21 dagar & dina böcker! Har med din hjälp fått verktygen till att ändra min kost o må så mycket bättre ❤️ både familj, vänner o jobbar kompisar är förbluffade över hur jag mår idag mot för några månaden sedan. Så för mig är detta starten till mitt nya piggare o friskare liv ❤️ så ännu tack för all inspiration du givit ❤️” /deltagare sept 2018

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: