Smoothie bowl med avokado och ananas och smygande nystart…

Lite nytt på gång… Först ett smarrigt enkelt recept på frukost eller en lätt lunch kanske… men också… Har du hunnit märka att hemsidan/bloggen ser lite annorlunda ut? Vad tycker du? 🙂

Jag håller just nu på med en ganska omfattande flytt av olika tjänster som jag haft externt till den här plattformen. Det innebär (för mig) förutom lite jobb med förändrat utseende också en hel del omlänkningar och textbearbetningar. Meningen är att förändringarna ska ge en bättre presentation av onlineprogrammet och andra tjänster och att det är lättare att komma i kontakt med och få hjälp av mig.

Det här betyder för er följare just nu att bloggen kommer att fungera i princip som vanligt men att kanske vissa länkningar inte kommer att fungera och att menyer kan ha flyttats.

Om du har frågor eller saknar något, t.ex. en text eller ett recept som du ofta återgår till så är det bara att höra av sig: info@nillaskitchen.com

Avokado-ananas smoothie-bowl

1 port

  • 1 avokado, urkärnad i bitar
  • 2 dl bitar fryst ananas (kan ersättas med fryst mango)
  • ca 0,5-1,5 dl vegetabilisk mjölk (för att anpassa konsistensen)

Topping (valfri)-: t.ex: 1 msk jordnötssmör, mandelsmör eller solrossmör, 0,5-1 dl valfri granola, t.ex. den här: glutenfri granola naturligt sötad med äpple…,1 dl bär, t.ex. frysta, tinade hallon.

Kör avokado, ananas och mjölk i blender eller matberedare till helt slät och len konsistens. Skapa med sidorna om det behövs och kör igen. Tillsätt så mycket mjölk det behövs för att få önskad konsistens. Börja med en mindre mängd. Häll över i en skål och toppa med valfri topping.

Annonser